هیچ موردی از آبله میمونی در استان فارس مشاهده نشده است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به انتشار شایعه ای در فضای مجازی مبنی بر شناسایی بیمار مبتلا به آبله میمونی در شهرستان لار گفت: با بررسی های انجام شده مشخص شد این موضوع صحت ندارد.
ماماها به عنوان مراقب، مشاور و همراه در آرامش و آگاهی مادران نقش آفرینی می کنند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با ارسال پیامی روز جهانی ماما را تبریک گفت.
اهمیت هفته سلامت در تحقق توسعه مداوم و پایدار، اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ سلامت
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی به مناسبت بزرگداشت هفته ملی سلامت، بر اهمیت تلاش برای تحقق اهداف سلامت محور در جامعه تاکید کرد.
تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال
مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به برگزاری برنامه های آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگی در حوزه سلامت سلامت در کنار برنامه هایی نظیر کوهنوردی، طبیعت گردی و پیاده روی به مناسبت هفته ملی سلامت امسال، گفت: این برنامه ها در راستای تحقق شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» در استان فارس پیش بینی شده و تا پایان هفته نیز ادامه دارد.
رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک
هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمودهای غذایی خود (food Based Dietary Guildline FBDG) که حاوی پیام های کلیدی برای آموزش همگانی تغذیه و اطلاح الگوی مصرف غذایی است، استفاده می کند. رهنمودهای غذایی ایران شامل پیام های کلیدی است که با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در ادامه با این رهنمودها آشنا می شویم:
انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک
خدمات سلامت در بلایای طبیعی عامل اصلی بقای انسان هاست، چرا که بلایا همیشه تأثیر چشمگیری بر بهداشت، سلامت عمومی و رفاه جمعیت آسیب دیده دارد. ارائه خدمات سلامت در بلایای طبیعی یکی از ارکان اصلی مدیریت بحران بوده و لازم است از کیفیت و کمیت مناسبی برای تأمین سلامت جامعه آسیب دیده برخوردار باشد.
ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم
ر حال حاضر مصرف نمک در کشور ما دو تا سه برابر بیشتر از مقدار توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است. مصرف زیاد نمک و غذاهای شور سبب ابتلا به بسیاری از بیماری هایی از جمله فشار خون بالا، بروز بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، سرطان معده و نارسایی کلیه می شود.
رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2
رهنمودهای غذایی ایران با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش نخست، به سایر پیام های کلیدی در مورد مصرف لبنیات، روغن و انواع گوشت می پردازیم.
انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش 2
در بخش نخست این مطلب با انواع بلایا با تاکید بر زلزله و اقدامات موثر در زمان وقوع زلزله، نقش موثر مردم در کاهش خطر بلایا و برنامه دارت آشنا شدیم. در بخش دوم این مطلب با اثرات سیل بر سلامت مردم و اقدامات موثر در زمان وقوع سیل آشنا می شویم.
انجام بیش از 27 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از انجام بیش از 27 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان خبر داد.