تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال
مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به برگزاری برنامه های آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگی در حوزه سلامت سلامت در کنار برنامه هایی نظیر کوهنوردی، طبیعت گردی و پیاده روی به مناسبت هفته ملی سلامت امسال، گفت: این برنامه ها در راستای تحقق شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» در استان فارس پیش بینی شده و تا پایان هفته نیز ادامه دارد.
رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک
هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمودهای غذایی خود (food Based Dietary Guildline FBDG) که حاوی پیام های کلیدی برای آموزش همگانی تغذیه و اطلاح الگوی مصرف غذایی است، استفاده می کند. رهنمودهای غذایی ایران شامل پیام های کلیدی است که با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در ادامه با این رهنمودها آشنا می شویم:
انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک
خدمات سلامت در بلایای طبیعی عامل اصلی بقای انسان هاست، چرا که بلایا همیشه تأثیر چشمگیری بر بهداشت، سلامت عمومی و رفاه جمعیت آسیب دیده دارد. ارائه خدمات سلامت در بلایای طبیعی یکی از ارکان اصلی مدیریت بحران بوده و لازم است از کیفیت و کمیت مناسبی برای تأمین سلامت جامعه آسیب دیده برخوردار باشد.
ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم
ر حال حاضر مصرف نمک در کشور ما دو تا سه برابر بیشتر از مقدار توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است. مصرف زیاد نمک و غذاهای شور سبب ابتلا به بسیاری از بیماری هایی از جمله فشار خون بالا، بروز بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، سرطان معده و نارسایی کلیه می شود.
رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2
رهنمودهای غذایی ایران با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش نخست، به سایر پیام های کلیدی در مورد مصرف لبنیات، روغن و انواع گوشت می پردازیم.
انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش 2
در بخش نخست این مطلب با انواع بلایا با تاکید بر زلزله و اقدامات موثر در زمان وقوع زلزله، نقش موثر مردم در کاهش خطر بلایا و برنامه دارت آشنا شدیم. در بخش دوم این مطلب با اثرات سیل بر سلامت مردم و اقدامات موثر در زمان وقوع سیل آشنا می شویم.
انجام بیش از 27 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از انجام بیش از 27 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
خدمات مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا، مختص افراد دارای علایم کرونا است
مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه خدمات مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا، مختص افراد دارای علایم کرونا است، گفت: افراد در صورت دارا بودن علایم این بیماری، می توانند در ساعات کاری مقرر به مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا مراجعه کنند.
به کارگیری نوآوری ها برای کاهش بار مالاریا و حفظ جان انسان ها
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با ارسال پیامی، بیست و پنجم آوریل، روز جهانی مالاریا را گرامی داشت.
تغییر ساعت کاری مراکز 16 ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا در شیراز
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19 از تغییر ساعت کاری مراکز 16 ساعته در شیراز خبر داد.