معرفی مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا در شیراز
مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا در شیراز معرفی شدند.
جولان کرونای انگلیسی در فارس؛ تهدیدی برای تمامی گروه های سنی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از جولان ویروس انگلیسی در فارس خبر داد و گفت: متاسفانه با توجه به آمارها، استان فارس وارد موج چهارم کرونا شده است.
کسب رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برخورد قانونی با تهدیدکنندگان سلامت
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و بنا به گزارش مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت؛ دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برخورد قضایی با متخلفان بهداشتی و معرفی تهدیدکنندگان سلامت به مراجع قضایی حائز رتبه سوم کشوری شد.
پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت گرامیداشت «روز جوان»
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با انتشار پیامی، فرا رسیدن پنجم فروردین، روز ملی جوان را تبریک گفت.
آغاز واکسیناسیون بیماران مبتلا به ام اس، هموفیلی و تالاسمی علیه بیماری کووید 19 در فارس
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، واکسیناسیون بیماران خاص علیه بیماری کووید 19 در گروه بیماران مبتلا به ام اس، هموفیلی و تالاسمی آغاز شد.
چگونه از مسمومیت با قارچ در امان بمانیم؟
قارچ ها گیاهانی هستند که مصرف خوراکی پیدا کرده اند، اما همه آنها خوراکی نبوده و بعضی سمی و بسیار خطرناکند. خوردن چند لقمه از این قارج ها می تواند کبد، کلیه و حتی مغز را از کار انداخته و حتی موجب مرگ شود.
کارشناسان تغذیه، پیشرو در مسیر ارتقای سلامت مردم استان
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارشناسان تغذیه، در مسیر دستیابی به سلامت مردم با تمام قدرت و توان، انگیزه و شور کامل، هر روز گام های موثرتری بر می دارند.
ارایه خدمات مراقبت های ویژه درمانی به 90 بیمار با وضعیت وخیم در بیمارستان های فارس
معاون بهداشت دانشگاه، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز بیست و سوم اسفند، اعلام کرد.
تاثیر بستن کمربند ایمنی بر کاهش خطر برای سرنشینان جلو و عقب ماشین چگونه است؟
وقتی تصادفی رخ می دهد، سرنشین با سرعت وسیله نقلیه حرکت کرده، تجهیزات داخل خودرو پرتاب و به احتمال زیاد، راننده به فرمان و سرنشین جلو به داشبورد، برخورد می کند.
تنها راه آگاه شدن از وجود گاز مونو اکسید کربن در محیط چیست؟
به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گاز مونو اکسید کربن گاز سمی معروف به قاتل خاموش است که دیده نمی شود و بو ندارد و تنفس آن می تواند جان انسان ها به ویژه جنین مادران باردار، نوزادان، کودکان، بیماران قلبی، تنفسی و هر فردی که آن را استشمام کند، به خطر اندازد.