معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز: میانسالان نیازمند حمایت جدی برای ارتقای همه جانبه کیفیت زندگی هستند

سمینار دو روزه شیوه زندگی سالم میانسالان با حضور جمع کثیری از متخصصان ،پزشکان ، دندانپزشکان، پیراپزشکان و کارشناسان بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشتی دانشگاه هدف از برگزاری این سمینار را ارتقای سطح آگاهی پزشکان و پیراپزشکان در خصوص تغذیه در میانسالان، مشکلات شایع در دوران یائسگی، بهداشت روان و شناخت بیماری های شایع در دوره میانسالی عنوان نمود.

دکتر مقدمی در این رابطه گفت: نیمی از جمعیت کشورهای در حال توسعه از جمله کشور ما را بزرگسالان تشکیل می دهند.

وی افزود: جمعیت این گروه به طور روزافزون در حال افزایش است و تا چند دهه آینده با سرعت بیشتری نسبت به سایر گروه های سنی ادامه خواهد داشت.

او تصریح کرد: این گروه کثیر و مولد جامعه که تاکنون به دلیل تمرکز بر گروه های پرخطر دیگر مانند کودکان، مادران باردار و... از بسیاری از خدمات محروم مانده اند نیازمند حمایت جدی برای ارتقای همه جانبه کیفیت زندگی هستند، لذا شناخت عوامل خطر و بیماری های شایع در این دوره سنی تاثیر بسزایی در سلامت آنان خواهد داشت.

دکتر مقدمی یادآور شد: برنامه ارایه خدمات سلامت میانسالان در دو قالب سبا و سما( سلامت بانوان و سلامت مردان ایرانی) با هدف پیشگیری، تشخیص و درمان زودرس بیماری های شایع در این دوره سنی توسط گروه سلامت میانسالان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حال اجرا و گسترش می باشد.

پنج شنبه, 27 تیر 1398

Your IP:35.153.73.72