معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز :حوادث و سوانح بعد از بیماری های قلبی عروقی مهم ترین علت مرگ مردان است .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نامگذاری هفته اول اسفندماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان(سما)، گفت: امسال شعار « سوانح و حوادث ، در کمین سلامت مردان » برای این هفته انتخاب شده است.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ دکتر محسن مقدمی با بیان اینکه امسال هشتمین سالی است که هفته اول اسفند به عنوان هفته ملی سلامت مردان برگزار می شود.، افزود: مردان به عنوان قشر تاثیرگذار، جایگاه خاصی درجامعه و خانواده دارند و در این میان توجه و حساسیت به سلامت قبل و هنگام بیماری ها در مردان اهمیت ویژه ای دارد.

وی تاکید کرد: آنچه در این میان قابل تامل تر به نظر می آید، حوادث و سوانح است که بعد از بیماری های قلبی عروقی مهم ترین علت مرگ مردان را به خود اختصاص می دهد و لزوم اطلاع رسانی بیشتر با هدف پیشگیری از وقوع پیامدهای ناخوشایند درتامین سلامت این قشر را بیش از گذشته ضروری می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: نامگذاری هفته اول اسفند ماه در کشور ما، با هدف تاکید بر سلامت مردان کشورمان و حساس سازی مردان جامعهایرانی برای ایجاد فرهنگ توجه به سلامتی قبل از بیماری، پیشگیری اولیه و تشخیص زود هنگام بیماری های خطیر و بدون علامت در سطح جامعه مردان، افزایش دسترسی مردان به اطلاعات سلامتی به ویژه از طریق رسانه های ارتباط جمعی، توجه به نیازهای بهداشتی، آموزشی و درمانی مردان و گسترش فرهنگ همکاری درون بخشی و برون بخشی در دستگاه های مرتبط با مقوله سلامت است.

به گزارش وب دا؛ روز شمار هفته سلامت مردان (سما) امسال به صورت پنجشنبه اول اسفند ماه: سلامت مردان و آسیب های ناشی از حوادث، جمعه دوم اسفند ماه: سلامت مردان و رعایت ایمنی در ورزش، شنبه سوم اسفند ماه: سلامت مردان و رعایت ایمنی در محیط کار، یکشنبه چهارم اسفند ماه: سلامت مردان و رعایت ایمنی در محیط زندگی، دوشنبه پنجم اسفند ماه: سلامت مردان و ایمنی راه ها، سه شنبه ششم اسفند ماه: سلامت مردان و ایمنی در رفتار(حذف رفتارهای پر خطر) و چهارشنبه هفتم اسفند ماه: سلامت مردان و رعایت ایمنی در رانندگی نامگذاری شده است.

پنج شنبه, 25 مهر 1398

1986