نخستین روز هفته سلامت / رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: با توجه ویژه به شش مبحث در حوزه سلامت ، فارس را به استان پیشرو در پیشگیری تبدیل می کنیم .

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آیین گشایش غرفه های هفته سلامت اظهار داشت : با توجه ویژه به شش مبحث در حوزه سلامت ، می توانیم فارس را به استان پیشرو در پیشگیری تبدیل کنیم .

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، دکتر محمد هادی ایمانیه در جمع کارکنان و مسوولان واحدهای مختلف دانشگاه و اصحاب رسانه افزود : شعار هفته ملی سلامت ، یک عمر سلامت با خود مراقبتی می باشد و برای دستیابی به خود مراقبتی به یک نهضت نیاز داریم.

وی گفت: به منظور دستیابی به خودمراقبتی پیشنهاد می شود که در فارس به مباحث سالک ، فشارخون ، چربی خون ، چاقی و دخانیات بیشتر بپردازیم.

دکتر ایمانیه بیان کرد: فعالان در حوزه سلامت باید اطلاعات خود را در مورد این مباحث افزایش دهند و از هر فرصتی در مکان های مختلف اجتماعی و یا خانوادگی استفاده کنند و به انتقال دانسته های خود به دیگران بپردازند.

وی با اشاره به فعالیت پزشکان خانواده شهری و روستایی در نقاط مختلف استان فارس، گفت: پزشکان خانواده با توجه به آموزش هایی که دیده اند، نمایندگان خوبی در استان برای آموزش به مردم هستند.

دکتر ایمانیه افزود: برای اینکه فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر عزم ملی و مدیریت جهادی را به بهترین شیوه اجرا نماییم ، باید به صورت جهادی فعالیت کنیم و در همین راستا از مدیران تمام وقت دانشگاه انتظار داریم که ساعات کاری روزانه خود را به ساعت 18 تا 19 افزایش دهند.

وی گفت: به شیوه های مختلفی می توان به ارایه آموزش های لازم به مردم پرداخت که راه اندازی غرفه سلامت در پایگاه های هر هفته نماز جمعه در استان از جمله آنهاست.

پنج شنبه, 25 مهر 1398

1986