4 مركز معين تحت پوشش مركز بهداشت شهداي والفجر شيراز راه اندازي شد .

در راستاي اجراي برنامه­ي تحول نظام سلامت، مركز بهداشت والفجر از بين مراكز تحت پوشش خود، چهار مركز را به عنوان مركز معين تعيين و راه اندازی نمود.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در اين راستا از توان واحدهاي مربوطه برای ارايه پيشنهاد، تكميل امكانات و ارائه تسهيلات استفاده و پشتيباني هاي لازم از طرف رئيس مركز بهداشت والفجر و مسئول ستاد گسترش، اين مركز انجام شده­ است.

دكتر علی تهمتن ، رئيس مركز بهداشت شهداي والفجر نیز در اين رابطه گفت:از این تعداد، دو مركز در مناطق قلعه نو و سعدي و دو مركز نیز در مناطق مكتب جعفري و حضرت ابوالفضل (ع) واقع شده­است.

وی با بیان اینکه مركز معين قلعه نو تكميل و در حال ارائه خدمت به همشهريان است، افزود: این مرکز  توسط دكتر كبير، معاون بيمه سلامت كشور و دكتر ممتهن مديركل بيمه سلامت استان فارس و دكتر تهمتن نیز مورد بازديد قرار گرفته است.

دکتر تهمتن یادآور شد: در اين مركز  تعميرات، استقرار نيروي انساني و تكميل تجهيزات، آموزش پزشكان و مراقبان سلامت و اقدامات نرم افزاري انجام گرفته است .

دكتر لوليا رئيس گروه توسعه شبكه و ارتقای سلامت مركز بهداشت شهدای والفجر نیز در اين خصوص گفت: خدمت رساني در اين مراكز به صورت فعال براي تمامي اعضاي خانواده­ ، اعم از مادران باردار، نوزادان، كودكان، نوجوانان و جوانان، ميانسالان، سالمندان و همچنين خدمات سلامت باروري با همكاري پزشك خانواه و دستياران آنها و مراقبان سلامت انجام مي پذيرد كه باعث بهبود و ارتقای سطح سلامت جامعه می شود.

دوشنبه, 08 خرداد 1396

1991