بازدید تیم نظارتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روند اجرای برنامه تحول سلامت در سپیدان

تیم ناظران دانشگاهعلوم پزشکی شیراز، از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستان امام حسین(ع) سپیدان دیدن کردند.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این بازدید که با حضور دکتر سید بصیر هاشمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، دکتر ایزدی رئیس اداره mcmc و معانی ، معاون دفتر خدمات پرستاری دانشگاه به اتفاق دکتر فرخ روز   رییس شبکه بهداشت و درمان سپیدان و دکتر اکبری سرپرست بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد، ، اقدامات انجام شده در برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستان امام حسین (ع) سپیدان ، مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر هاشمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این بازدید با مطلوب ارزیابی کردن وضعیت کلی بیمارستان و فضای فیزیکی بیمارستان ، گفت :این بیمارستان از بیمارستان های خوب استان فارس است و اقدامات انجام شده در بخش هتلینگ این بیمارستان ، پیشرفت بسیار خوبی داشته است.

وی ضمن بازدید از بخش های بستری واعصاب روان ، به تکلیف همه بیمارستان های دولتی برای اختصاص درصدی از تخت های بستری به بیماران اعصاب و روان اشاره و از سطح مطلوب خدمات رسانی در این بخش ابراز رضایت نمود .

گفتنی است، در ادامه از مرکز معین مدیریت سلامت خانواده و مرکز آموزش عالی شهرستان سپیدان دیدن شد.

چهارشنبه, 29 شهریور 1396

2200431