با حضور در نمایشگاه شهر زیبا : در کارگاه آموزش اصول تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی شیراز شرکت کنید.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز در روزهای برگزاری نمایشگاه شهر زیبا در محل دائمی نمایشگاه های شیراز،به صورت رایگان برای عموم کارگاه آموزش تغذیه سالم برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ نمایشگاه تخصصی شهر زیبا، بیست و چهارم تا بیست و هفتم آذرماه، از ساعت 15 تا 20، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شیراز ، برگزار می شود و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سالن ملاصدرا در این نمایشگاه حضوری فعال خواهد داشت.

از جمله برنامه های غرفه دانشگاه در این نمایشگاه چهار روزه، علاوه بر معرفی توانمندی ها و دستاوردهای دانشگاه، برپایی کارگاه آموزش تغذیه سالم، در تمامی روزهای برگزاری، از بیست و چهارم تا بیست و هفتم آذرماه است که در این مجموعه کارگاه ها، با حضور متخصصان تغذیه اصول تغذیه سالم و و موارد غلط رایج در رژیم های غذایی معرفی می شود، همچنین مشاوران تغذیه دانشگاه به بازدیدکنندگان مشاوره ارائه می دهند.

ارائه مشاوره دارویی در خصوص میزان و نحوه مصرف صحیح داروها، مشاوره در خصوص روش های نگهداری مواد غذایی سالم و مشاوره سلامت دهان و دندان ، دیگر برنامه های غرفه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نمایشگاه است.

همچنین با حضور کارشناسان بهداشتی دانشگاه، غربالگری فشارخون، سنجش قد و وزن و قندخون نیز برای بازدیدکنندگان انجام می گیرد.

برپایی مسابقه بهداشتی و سلامت برای بازدیدکنندگان در چهار روز برگزاری نمایشگاه، از دیگر برنامه های غرفه دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواهد بود.

گفتنی است، شرکت در کارگاه ها و برنامه های غرفه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برای عموم بازدیدکنندگان آزاد و به صورت رایگان است .

برگزارکنندگان غرفه دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، از بیست و چهارم تا بیست و هفتم آذرماه، در سالن ملاصدرای نمایشگاه بین المللی شیراز، از ساعت 15 تا 20، پذیرای علاقه مندان هستند.

پنج شنبه, 10 فروردين 1396

Your IP:54.211.127.89