در نخستین كميته شهرستاني مدارس مروج سلامت در سال تحصيلي 94 – 93 در مركز بهداشت شهداي انقلاب عنوان شد: مدارس مروج سلامت منجر به توانمندسازي مردم در مورد سالم زندگي كردن می شوند .

معاون بهداشتي مركز بهداشت شهداي انقلاب در نخستین كميته شهرستاني مدارس مروج سلامت این مرکز در سال تحصيلي 94 – 93 گفت: مدارس مروج سلامت منجر به توانمندسازي مردم در مورد سالم زندگي كردن می شوند.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ نخستین كميته شهرستاني مدارس مروج سلامت در سال تحصيلي 94- 93 متشكل از كارشناسان بهداشت مدارس و جوانان مركز بهداشت شهرستان شيراز و با حضور كارشناسان اداره نوسازي و توسعه مدارس و همچنين كارشناسان سلامت و پيشگيري نواحي 1، 3و 4 آموزش و پرورش در سالن امام رضا (ع) مركز بهداشت شهداي انقلاب برگزار شد.

دكتر عليايي معاون بهداشتي مركز بهداشت شهداي انقلاب در این نشست با اشاره به فلسفه وجودي مدارس مروج سلامت اظهار کرد: مدارس مروج سلامت (HPS)به منزله يك نظام با رويكرد توانمندسازي دانش آموزان در زمينه مراقبت از خود و فرهنگ خودمراقبتي و آموزش همسالان و همسانان است.

وی افزود: این مدارس منجر به افزايش ظرفيت ها و توانمندسازي مردم در مورد سالم زندگي كردن ، سالم كار كردن و آموزش با كيفيت خواهد شد.

در این برنامه، كارشناسان مسئول واحد بهداشت مدارس و جوانان مركز بهداشت شهداي انقلاب و شهداي والفجر، گزارشي از تكميل چك ليست مميزي خارجي ، توسط تيم نظارت مركز بهداشت شهرستان متشكل از كارشناسان بهداشت عمومي و محيط در هشت چك ليست را ارائه كردند ، همچنين با مشخص كردن تعدادي از مدارس ستاره دار و پنج ستاره ، به ارائه برنامه هاي خود در سال تحصيلي جديد پرداختند.

در ادامه نیز مسئولان سلامت و پيشگيري از رفتارهاي پرخطر نواحي آموزش پرورش به طرح ايرادات موجود در طرح و زمان اجراي برنامه و عدم وجود پايگاه تغذيه سالم ( بوفه ) در مدارس پرداخته وكارشناس توسعه و نوسازي مدارس در رابطه با تخصيص بوفه در مدارس نوساز و فضاي فيزيكي مناسب و نورگيري صحيح كلاس ها مشاوره لازم را بيان كردند.

جمعه, 30 تیر 1396

2090691