سفرنامه سلامت و امید به شیراز رسید .

سفرنامه سلامت و امید ، برنامه ای که به همت امور داو طلبان جمعیت هلال احمر استان فارس و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ،شهرداری ،بسیج ،سپاه پاسداران و اداره کل بهزیستی فارس ،به معرفی فعالیت های مختلف در زمینه پیشگیری از بروز حوادث و بیماری ها می پردازد ، در شیراز اجرا شد .

به گزارش خبر نگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ،دکتر سید محمد احمدی ،استاندار فارس با حضور در این برنامه ،گفت :هلال احمر تشکیلاتی است که در زمان های بروز خطر و حوادث به اقدامات بشر دوستانه می پردازد و هلال احمر فارس یکی از مراکز مهم ارایه این گونه خدمات به جنوب کشور است .

دکتر ضرغام صادقی ،نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز گفت : هلال احمر ایران در 20 کشور ارایه خدمت می کند و حدود 700 هزار داوطلب جمعیت هلال احمر در کشور فعالیت می نمایند .

وی بیان کرد : ایران پایگاه اصلی خدمات رسانی در منطقه قلمداد می شود و این نشان از توانمندی های کشور ما در حیطه هلال احمر دارد .

دکتر ایمانیه ،رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این مراسم شرکت کرد و علاوه بر این، تیم پزشکی ارایه دهنده خدمات مختلف از جمله غربالگری فشارخون و متخصص قلب را به این برنامه اعزام نمود .

گفتنی است هنرمندان و ورزشکاران داوطلب جمعیت هلال احمر نیز در جمع داوطلبان جمعیت هلال احمر فارس حاضر شدند و به ارایه سخنرانی و اجرای برنامه پرداختند .

جمعه, 30 تیر 1396

2090698