آشنایی بیش از 60 درصد از فارسی ها تا پایان سال با بیماری تب مالت به روش مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقای سلامت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از آغاز آموزش همگانی بیماری تب مالت به روش"مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقای سلامت" Systematic comprehensive Health Education and promotion model SHEP model )(در استان فارس خبرداد .

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، دکتر محسن مقدمی افزود : با توجه به افزایش موارد بیماری تب مالت در کشور و استان فارس، به منظور کنترل و پیشگیری از این بیماری از طریق افزایش سطح آگاهی عموم جامعه، دانشگاه با همکاری سایر سازمان ها از قبیل اداره کل دامپزشکی، اداره کل آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، استانداری، فرمانداری ها و دهیاری ها اقدام به آموزش عمومی به صورت آبشاری و با استفاده از مدل استاندارد شپ( SHEP model ) نمود.

وی اظهار داشت : بدین منظور تا کنون سه کارگاه آموزش تربیت مربی برای نمایندگان فرمانداری ها، مسئولان و مربیان آموزشگاه های بهورزی استان و مسئولان واحد مبارزه با بیماری ها و کارشناسان واحد بهداشت محیط و کار برگزار گردیده است.

دکتر مقدمی بیان کرد : برگزاری جلسات آموزشی توسط مربیان دوره دیده، مرحله به مرحله تا رساندن آموزش ها به عموم مردم که گروه هدف اصلی این برنامه هستند، ادامه خواهد داشت و پیش بینی می گردد تا پایان سال جاری بیش از 60 درصد از جمعیت استان در خصوص بیماری تب مالت آموزش های لازم را دریافت کنند.

وی گفت : با توجه به اینکه در حال حاضر، رویکرد نظام سلامت کشور از درمان نگر به ارتقای سلامت تغییر یافته، بنابراین طراحی و اجرای مداخلات آموزشی و از سوی دیگر جلب مشارکت لایه های مختلف جامعه با برنامه های نظام سلامت به منظور توانمند سازی و آموزش شیوه صحیح زندگی به مردم،مهمترین اصل در این راستا می باشد.

دوشنبه, 08 خرداد 1396

1991