کودکان شیرازی امروز جمله "نمک کمتر ، زندگی سالم تر" را آموختند .

کودکان شیرازی با هماهنگی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و آموزش و پرورش فارس ، با جمله « نمک کمتر ، زندگی سالم تر » آشنا شدند تا پس از این، مسوولان و والدین با همکاری یکدیگر همت کنند و این جمله را به طور عملی وارد زندگی کودکان نمایند.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، صبح امروز ، بیست و دوم دی ماه ، مسوولان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه و بهداشت و تعذیه آموزش و پرورش در دبستان دخترانه آمنه بنت وهب حاضر شدند تا به دانش آموزان بیاموزند که روزانه نمک را حداکثر تا 5 گرم مصرف کنند .

مسوول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دانش آموزان تاکید کرد که باید نمک پنهان در غذاها از جمله نمکی که در پخت نان یا تهیه رب گوجه فرنگی و سایر خوراکی ها استفاده شده را جزو همان 5 گرم مجاز روزانه به حساب آورد.

رضیه شناور افزود: ذائقه سازی در سنین کودکی موثر است و از این جهت خانواده ها باید در اصلاح عادات غذایی و حذف نمک از سفره ها تلاش کنند .

وی افزایش فشار خون ، بروز سکته های قلبی و مغزی ، پوکی استخوان و سرطان معده را از جمله عوارض مصرف زیاد نمک دانست و گفت :میان وعده هایی که کودکان در مدارس استفاده می کنند باید سالم باشند و والدین می توانند برای فرزندانشان از لقمه های خانگی سالم مانند نان و پنیر و سبزی ، تخم مرغ ، خوراک عدسی و یا فرنی استفاده نمایند .

شناور به کودکان توصیه کرد که حتما صبحانه را در منزل میل کنند و یا اینکه از لقمه های خانگی سالم در مدرسه استفاده کنند .

وی اظهار داشت : مواد خوراکی شور و پرنمک مانند چیپس ، پفک ، چوب شور و فست فودها باید کمتر استفاده شود و نمکدان ها را از سر سفره ها برداریم.

جامعیان ، کارشناس مسوول بهداشت و تغذیه آموزش و پرورش فارس نیز میزان مصرف نمک در خانواده ایرانی را بسیار بالا دانست و از ممنوع بودن عرضه خوراکی های غیرمجاز مانند پفک و چیپس در بوفه مدارس خبر داد .

جمعه, 26 آبان 1396

Your IP:54.196.2.131