راه اندازی ستاد حوادث و سوانح ترافیکی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

مسوول غیرواگیردانشگاه علوم پزشکی شیراز از راه اندازی ستاد حوادث و سوانح ترافیکی این دانشگاه خبرداد .

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، دکتر سید حسام الدین نبوی زاده افزود :با تاکید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با توجه مرگ و میر بالای ناشی از تصادفات در استان و لزوم همکاری همه سازمانها و ارگانها در این زمینه ستاد حوادث و سوانح ترافیکی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ،با هدف کاهش مرگ و میر و جراحات ناشی از تصادفات رانندگی در سطح استان تشکیل گردید.

وی اظهار داشت : در همین راستا نخستین جلسه داخلی ستاد سوانح و حوادث ترافیکی دانشگاه با حضور اعضا در دفتر ریاست برگزار گردید، اعضای ستاد شامل معاونت درمان، مسوول مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي، اداره اورژانس بيمارستاني، پدافند غيرعامل و مديريت بحران و حوادث در حوزه معاونت درمان، ریاست اورژانس 115، نماینده مرکز تحقیقات تروما، مسوول غیر واگیر دانشگاه و مسوولین واحد های غیر واگیر معاونت بهداشت و درمان و نمایندگانی از معاونت های درمان و بهداشت تشکیل گردید.

دکتر نبوی زاده بیان کرد : در این جلسه در خصوص نحوه تهیه وجمع اوری امار سوانح وحوادث وجزییات مربوط به آن، محل های جمع آوری این آمار در دانشگاه ،همسو نمودن آن و در نهایت ساماندهی آمار جهت ارائه برنامه های مداخله ای پیشگیری از حوادث ترافیکی، ارائه پیشنهادات و راهکارهای اعضا در این خصوص، تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

جمعه, 03 آذر 1396

2032