50 نفر از خادمان حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در مورد بيماري هاي قلبي عروقي آموزش ديدند .

50 نفر از خادمان حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با هماهنگي واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت شهدای والفجر در مورد بيماري هاي قلبي عروقي آموزش ديدند.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ دكتر نگار ميرزاد ؛ مسئول بيماري هاي غير واگير مرکز بهداشت شهدای والفجر در این خصوص گفت: بيماري هاي قلبي و عروقي علت اصلي مرگ و مير در سراسر جهان و ايران است.

وی افزود: به دليل بار سنگيني كه اين بيماري ها از لحاظ اقتصادي و سلامت بر جامعه وارد مي سازد، آگاهي از عوامل خطر اين بيماري ها و چگونگي كنترل آنها از اهميت ويژه اي برخوردار است تا بتوان از بروز اين بيماريها پيشگيري كرد و در صورت ابتلا از شدت آن كاست.

دکتر میرزاد ادامه داد: از جمله عوامل خطر بيماري هاي قلب و عروق، چربي خون بالا، فشارخون بالا، ديابت ، افزايش وزن و چاقي، مصرف دخانيات و الكل ، تغذيه ناسالم و عدم تحرك فيزيكي است.

مسئول بيماري هاي غير واگير مرکز بهداشت شهدای والفجر باب یان اینکه انجام برخی تغييرات در شيوه زندگي موجب پیشگیری از بروز اين بيماري ها می شود، تاکید کرد: از جمله این موارد می توان به حداقل 30 دقيقه فعاليت بدني با شدت متوسط پنج روز در هفته اشاره کرد که احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي ، سكته هاي مغزي ، فشارخون بالا، ديابت و بعضي از سرطان ها از جمله سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

وی همچنین در این کارگاه اموزشی غربالگري افراد بالاي 20سال و اطلاع هر فرد از اندازه فشار ،چربي ها  و قندخون و ديگر عوامل خطر را توصيه کرد.

شنبه, 06 خرداد 1396

1995792