دانش آموزان شيرازي می توانند تا 10بهمن در مسابقه آنلاين تغذیه شرکت کنند.

دانش آموزان شيرازي تا 10بهمن ماه جاری فرصت دارند که درمسابقه آنلاين تغذیه در زمینه کاهش مصرف نمک شرکت کنند و جوایز نفیسی بگیرند .

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ،رییس مرکز بهداشت شهدای والفجر در این خصوص گفت : واحد تغذيه مركز بهداشت شهداي والفجر شهرستان شيراز  به مناسبت بسيج ملي آموزش كاهش مصرف نمك و به منظور افزايش سطح آگاهي دانش آموزان شيرازي در خصوص مضرات مصرف بي رويه نمك ، مسابقه آنلاين برگزار مي نمايد.

دکتر علی تهمتن افزود : دانش آموزان با وارد شدن در سايت مركز بهداشت شهداي والفجر شيراز ، قبل از پاسخ به سوالات مي توانند بسته آموزشي قرارداده شده در سايت را مطالعه نموده و سپس به سوالات مربوطه پاسخ دهند.

وی اظهار داشت : این آزمون از از 20 ديماه آغاز شده و تا 10 بهمن نیز ادامه دارد و دانش آموزان علاقمند می توانند با نشانی http://shc.sums.ac.ir وارد سایت مرکز بهداشت شده و از قسمت آموزش وارد مسابقه کاهش مصرف نمک شوند .

دکتر تهمتن بیان کرد : در اين خصوص اطلاع رساني لازم باهمكاري آموزش و پرورش نواحي 2و4در سطح كليه مدارس مقاطع مختلف صورت گرفته و در پايان به 3 نفر از شركت كنندگان در هر مقطع جوايز نفيسي اهدا خواهد شد.

مريم مهارت ، مسوول واحد تغذيه مركز نیز در اين خصوص گفت : فرهنگ سازي كاهش مصرف نمك از كودكي موجب ذائقه سازي مناسب در كودكان و نوجوانان خواهد شد كه خود زمينه ساز كاهش خطر بيماري هاي قلبي عروقي، پرفشاري خون و ساير بيماري هاي مرتبط می گردد.

وي افزود : در حال حاضر سرانه مصرف نمك در كشور ما دو برابر استانداردهاي جهاني است.

جمعه, 26 آبان 1396

Your IP:54.196.2.131