مسوول واحد بهداشت روان مرکز شهداي والفجر شيراز: جامعه سالم، بدون روابط سالم درون خانواده ها امكان پذير نيست .

مسوول واحد بهداشت روان مرکز شهداي والفجرشهرستان شيرازگفت : روابط خانوادگي نقش بزرگي در تحكيم اساس خانواده و تقويت همبستگي ميان اعضاي آن دارد ،اين روابط چنان است كه بر رشد و تربيت فرزندان، رسانيدن آنان به مرحله كمال و استقلال تأثير به سزايي دارد.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، سيمين تاج دهقاني با اشاره به برگزاری كارگاههاي دوره اي شيوه هاي فرزند پروري براي 50 نفر از اهالي روستاي آب پرده به همت واحد بهداشت روان مركز بهداشت شهداي والفجر،تاكيدكرد: يكي از نيارهاي اساسي والدين و مربيان در امر تربيت و پرورش اخلاقي كودكان، برقراري ارتباط سالم با آنهاست .

ندا خورشيديان، كارشناس بهداشت روان اين مركز نيز افزود : بهترين ملاك و معياري كه براساس آن تربيت و كيفيت پرورش اخلاقي كودكان را مي توان مورد ارزيابي و دقت قرار داد، همان شبكه ارتباطي اعضاي خانواده با يكديگر است؛ ازاين رو، امروزه خانواده را به سيستم ارتباطي تعريف مي كنند كه سلامت جامعه بازتابي از سلامتي سيستم ارتباطي خانواده است؛ زيرا جامعه سالم، بدون روابط سالم درون خانواده ها امكان پذير نيست.

وي همچنين بیان کرد : شيوه برخوردها، كيفيت اعمال انضباط، شيوه محبت يا خشونت، تزلزل يا قاطعيت در رفتار، اتكاي به نفس، اقتدار و سنديت والدين براي كودك درس آموز و سازنده است ، بنابراین والدين باید خود را توانمند سازند و شيوهاي صحيح رفتار با كودك و فرزند پروري را ياد بگيرند.

پنج شنبه, 05 مرداد 1396

Your IP:54.196.74.142