فهرست اخبار و رویداد ها

رستوران ها و فست فودهای برتر شیراز در تهیه غذای سالم معرفی شدند .

صبح امروز جمعی از رستوران ها و فست فودهای برتر شیراز گرد هم آمده و با ارائه غذاهای سالم، مورد داوری متخصصان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ جشنوراه غذای سالم، صبح امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور تعدادی از رستوران ها و فست فودهای برتر شیراز برگزار شد.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حاشیه برگزاری این جشنوراه به خبرنگار وب دا، گفت: فشارخون و به تبع آن بیماری های قلبی عروقی، از جمله بیماری هایی است که افراد بسیاری را در جامعه، به ویژه در سنینی میانسالی و درگیر نموده است.

دکتر فریبا مرادی افزود: بر همین اساس، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از آغاز بسیج ملی کاهش مصرف نمک در کشور که از ششم دیماه آغاز شده و تا پانزدهم بهمن ماه نیز ادامه دارد، برنامه های متفاوتی را برای آگاه سازی اقشار جامعه نسبت به مضرات نمک آغاز کرده که جشنوراه امروز، یکی از این برنامه ها محسوب می شود.

وی ادامه داد: در این جشنواره از رستوران ها و فست فودهای شیراز دعوت شده تا با طبخ غذاهای سالم، عادت به مصرف این نوع موارد غذایی را ترویج نمایند و الگوی غذای سالم در جامعه گسترش یابد.

مهندس رضیه شناور، مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه نیز با اشاره به بالا بودن میانگین مصرف نمک در کشور به میزان دو تا سه برابر استانداردهای جهانی، گفت: بیش از پنجاه درصد نمک مصرفی روزانه ما در حین طبخ غذا به کار می رود و همین امر اهمیت مصرف غذای سالم را بیش از پیش می سازد.

وی با تاکید بر تاثیر غذای سالم بر تمامی مقوله های تغذیه افزود:در این جشنوارهف مولفه هایی چون پایین بودن میزان سدیم و کلسترول، انرژی و پروتئین مطلوب و بالا بودن فیبر مورد ارزیابی قرار می گیرند.

شناور اظهار کرد: ترکیبات مواد به کار رفته در طبخ غذاهای جشنوراه امروز قبلا از سوی شرکت کنندگان به دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام شده و امروز مواد غذایی ارائه شده به کمک چک لیست ها مورد داوری متخصصان قرار می گیرد.

مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد:در این جشنواره به سه رستوران برتر و یک واحد فست فود، تندیس جشنوراه ارائه می شود.

وی همچنین از همکاری امور فرهنگی شهرداری شیراز در طول برگزاری برنامه های بسیج ملی کاهش مصرف نمک قدردانی کرد.

دکتر سیاوش باباجعفری، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز که از داوران این جشنواره بود نیز گفت:اگرچه برخی غذاهای سریع مانند نان و پنیر نیز سالم هستند، اما اغلب فست فودها دارای معیارهای کافی از نظر سلامت نیستند.

وی که ریاست انجمن تغذیه استان فارس را نیز بر عهده دارد، افزود:لازم است ضمن تلاش برای افزایش ارزش غذایی مواد مصرفی، در تغییر دیدگاه های عمومی، اصلاح عادات مردم و تغییر ذهنیت ها نیز تلاش شود.

دکتر باباجعفری تصریح کرد: مردم باید بیاموزند که پیش از هرچیز در صرف غذا، به سلامت خود توجه کنند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: با افزایش سبزیجات، استفاده از نان های سبوس دار و استفاده از روغن هایی مانند کنجد و زیتون در فست فودها، می توان ارزش غذایی این مواد غذا را نیز ارتقا بخشید.

دکتر شیوا فقیه، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز دیگر داور جشنواره غذای سالم امروز بود که گفت:باید بکوشیم از کودکی ذائقه کودکان را نسبت به غذاهای سالم عادت بدهیم و در سنین بزرگسالی نیز با آگاهی بخشی نسبت به اهمیت مصرف غذای سالم در سلامت کلی، افراد را به این امر سوق دهیم.

وی تصریح کرد: این اتفاق تدریجی است و افراد به مرور زمان، می توانند ذائقه خود را به سمت غذاهای سالم هدایت کنند.

دکتر فقیه برگزاری این جشنواره را نوعی رقابت میان رستوران ها در گرایش به طبخ غذاهای سالم عنوان کرد.

پایان خبر

Usfull Links نظر سنجی

کدام قسمت وب سایت معاونت بهداشت مفیدتر است؟

علمی/ آموزشی - 29.2%
تازه های پزشکی - 15.3%
اخبار / اطلاعیه - 14.8%
همه موارد بالا - 40.7%

مجموع آراء: 216
نظر دهی پایان یافته است on: 01 اکتبر 2016 - 00:00
جمعه, 31 شهریور 1396

Usfull Links موقعیت مکانی

 

Untitled 1

 

 

Usfull Links آمار بازدید

امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
همه روزها
1069
1960
11389
13524
39817
57420
2204638

Forecast Today
1656


Your IP:54.198.58.62