"همه جا و همه وقت به سلامت قلب خود می اندیشم"

کارشناس قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی به عنوان نخستین علت مرگ در دنیا توصیه کرد:  همه جا و همه وقت به سلامت قلب خود بیندیشیم.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارشناس قلب و عروق معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: بیماري هاي قلبي عروقي و سكته مغزي، هر ساله بیش از 17 ميليون نفر را به كام مرگ مي كشاند.

"سارا جوادپور" افزود: 39درصد مرگ و میرهای دنیا و 41درصد مرگ و میرهای استان فارس، مربوط به این بیماری ها است که هزینه های مستقیم و غیر مستقیم سنگینی به جامعه تحمیل می کنند.

وی ناتوانی بسیاری از افراد کارآمد جامعه را از دیگر عواقب بیماری های قلبی عروقی و سکته های مغزی عنوان کرد.

جوادپور ادامه داد: در استان فارس، 40.3 درصد افراد کمتر از هفتاد سال بر اثر سکته قلبی جان خود را از دست می دهند.

این کارشناس سلامت در معاونت بهداشتی، تاکید کرد: 80 درصد این بیماری ها، با اصلاح شیوه زندگی از جمله رژیم غذایی کم چرب و کم نمک، تحرک بدنی مناسب، عدم استعمال دخانیات و مراقبت های دوره ای قابل پیشگیری، هستند.

وی در ادامه از غربالگری کارکنان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بیماریابی بیماری های دیابت، پرفشاری خون و قلبی عروقی در این معاونت خبر داد.

جوادپور افزود: در این برنامه، یکصد نفر از کارکنان این معاونت غربالگری و خونگیری شدند و پس از بررسی نتایج، موارد لازم به پزشک خانواده ارجاع داده شد.

این برنامه با هماهنگی واحد مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی و همکاری واحد بیماری های غیرواگیر و امور آزمایشگاه های مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز، برگزار شد.

یکشنبه, 03 شهریور 1398

Your IP:18.232.53.231