آشنایی داوطلبان متخصص ادارات شیراز با سلامت میانسالان

داوطلبان متخصص ادارات شیراز در نشستی آموزشی، با موضوع سلامت ميانسالان، سلامت باروري و سالمندي، آشنا شدند.

به گزارش "وب دا" در شیراز، كارشناس برنامه سلامت ميانسالان و سالمندان مركز بهداشت شهداي گمنام، هدف از برگزاري اين نشست و برگزاري هفته ملي سلامت زنان را، حساس سازي و اطلاع رساني در خصوص مهم ترين اولويت هاي سلامت زنان در جامعه دانست و موضوع اصلي هفته سلامت بانوان ايراني را، در سال 95 كاهش مرگ و مير بانوان عنوان كرد.

"ليلا جاهد"، با اشاره به نامگذاری روز نهم مهر به نام روز جهاني سالمند و پيرو بند هفت ابلاغ سياست هاي جمعيتي مقام معظم رهبري، شامل فرهنگسازي برای احترام و تكريم سالمندان، ايجاد شرايط لازم براي تامين سلامت و نگهداري آنها در خانواده، پيش بيني ساز و كارهاي لازم براي بهره مندي از تجارب و توانمندي هاي سالمندان در عرصه هاي مناسب را، از اولويت هاي اين برنامه بیان کرد.

كارشناس برنامه باروري سالم و جمعيت این مرکز، در خصوص اهداف سياست هاي نوين جمعيتي و اصلاح زيرساخت هايي از قبيل تحكيم بنيان خانواده، آمادگي براي ازدواج، تندرستي خانواده، بارداري و فرزندآوري، مراقبت هاي پيش از بارداري، شيوه زندگي و اختلالات ناباروري، توضیحاتی ارایه داد.

"منصوره زماني"، با توجه دو و يک دهمی بودن حداقل نرخ جايگزيني جمعيت، در زمینه افزايش سن و كاهش باروري در زنان، ارتباط بين سن باروري در مردان، ايجاد بعضي اختلالات و بيماري ها از جمله بيماري هاي شديد رواني(اسكيزوفرني)، اوتيسم و ساير ناهنجاري هاي قلبي و عصبي، مطالبی بیان کرد.

اين نشست آموزشی، به همت كارشناسان واحد سلامت خانواده و جمعيت و همكاري واحد جلب مشاركت هاي مردمي مرکز بهداشت شهدای گمنام برگزار و همچنین، پمفلت هاي آموزشي شیوه مصرف ويتامين دي و قرص آهن و مكمل هاي ويتامين دي برای مصرف منظم ماهانه، در اختيار شرکت کنندگان قرار گرفت.

پنج شنبه, 05 مرداد 1396

Your IP:54.196.74.142