برگزاری جلسه مشترک نمایندگان محترم معاونت درمان و معاونت بهداشت در سالن HMC

درتاريخ 30/9/95 جلسه مشترك نمايندگان معاونت محترم درمان و معاونت بهداشتي درخصوص تعامل و همكاري دربرنامه هاي مراقبتي كودكان و سلامت روان در HMC برگزار گرديد.

- آقاي دكتر مراديان معاون فني معاونت بهداشتي هدف از تشكيل جلسه ايجاد تعامل و همكاري بيشتر بين دو حوزه درزمينه ارائه خدمات سلامتي به مردم را مطرح نمودند.

خانم دكتر زحمتكش (كارشناس مسوول برنامه كودكان گروه جمعيت و خانواده معاونت بهداشت) به شرح مشكلات اين گروه در برنامه هاي شيرمادر و بيمارستانهاي دوستدار كودك پرداخته و پيشنهادات و درخواستهايي در اين زمينه مطرح نمودند،درپاسخ آقاي دكتر هاشمي اصل قائم مقام معاون درمان ،ايجاد تعامل و همكاري بيشتر دو حوزه در ارائه خدمات سلامت به جمعيت تحت پوشش دانشگاه راازاهدافجلسات مشترك دوحوزه درزمينه مراقبت هاي مادران، كودكان و نوزادان و جلسات حيطه سلامت روان وبيماريهاي غيرواگير دانستند. درصورت لزوم نيز جلسات مشترك با ساير برنامه ها با هماهنگي معاونت بهداشت برگزار خواهد شد.

آقاي دكتر پارسا رييس اداره كودكان ونوزادان معاونت درمان ضمن تاكيد بر اهميت مراقبت هاي نوزادان و كودكان، مشخص شدن شرح وظائف پرسنل بيمارستاني و كارشناسان ستادي درزمينه بحث شير مادر شده و همچنين لزوم توجه به مراقبت هاي قبل از تولد بيمارستاني را مطرح نمودند.

خانم شفيعي مدير اداره مامايي معاونت درمان يكي از آيتم هاي تعيين بيمارستان دوستدار مادر، تائيد دوستدار كودك بودن آن بيمارستانيادكرده وتاكيد كردند كه در بيمارستانهاي خصوصي و دولتي لازم است دربخش شيرمادر و ... مورد پايش هردو حوزه قرار گيرد.آقاي دكتر باصري مديرگروه بهداشت روان معاونت بهداشتي با توجه به نقش سلامت روان در سلامت جامعه ،خواستار تقويت برنامه هاي سلامت روان در حوزه درمان شده و درخواست برگزاري جلسه اختصاصي با حضور نمايندگان حوزه روان آن معاونت گرديدند.

یکشنبه, 08 اسفند 1395

Your IP:184.73.33.127