بازدید معاون سازمان برنامه و بودجه از مرکز پایش سلامت ( HMC ) معاونت بهداشتی

درتاريخ 3/10/95 آقايان دكتر نمكي (معاون محترم توسعه اموراجتماعي و عمومي سازمان برنامه و بودجه كشور ) ، دكتر علي نوبخت ( رئيس محترم كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي) ، دكتر حسيني (معاون آقاي دكتر نمكي )به اتفاق رياست محترم دانشگاه ، مشاور محترم رياست دانشگاه درامور شبكه ها و قائم مقام معاونت بهداشت ، معاونت محترم توسعه دانشگاه و جمعي از اساتيد و كارشناسان حوزه درمان در واحد HMC  معاونت بهداشت حضور يافتند.

-در اين جلسه مركز پايش سلامت يا HMC معرفي گرديد و اقدامات درحال انجام در مركز به همراه گزارشي از وضعيت شاخص هاي بهداشتي حوزه بهداشت دردانشگاه و خروجي هاي سامانه سيب و كاربران سامانه ارائه گرديد. آقاي دكتر ايمانيه رياست محترم دانشگاه  و آقايان دكتر نمكي نقطه نظرات و پيشنهادات ارشادي خود را ارائه داشتند.

-در ادامه جلسه اساتيد و همكاران شركت كننده از حوزه معاونت درمان در جلسه به ارائه گزارشاتي در زمينه اقتصاد درمان و حيطه هاي فعاليتي مربوطه پرداخته و مسوولان كشوري شركت كننده در جلسه به بحث و تبادل نظر و راهنمايي همكاران در اين زمينه پرداختند.

در پايان جلسه آقاي دكتر نمكي ضمن تائيد ضرورت راه اندازي واحدHMC  در معاونت هاي بهداشت دانشگاهها و تقدير از مسوولان دانشگاه بابت توجه در راه اندازي و استقرار اين مركز موارد ذيل را مورد تاكيد قرار دادند:

1- تعيين جغرافياي اپيدميولوژيك بيماريها شهرستانهاي تابعه دانشگاه و پايش آن درHMC

2- در دانشگاه اتاق فكر برنامه بودجه اي تشكيل گردد وفقط صرفه جويي در هزينه ها مدنظر نبوده ، بلكه به استطاعت مالي كشور، وزارت و دانشگاه ، منابع موجود در سازمان توجه شده ، با ديد بومي نگري برنامه ريزي ها انجام گيرد.

پنج شنبه, 10 فروردين 1396

Your IP:54.159.145.68