رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز وضعیت بهداشت محیط در استان فارس را رو به ارتقاء اعلام کرد .

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر ایمانیه در مراسم گرامی داشت اقدامات فعالان در عرضه بهداشت محیط افزود : خوشبختانه این وضعیت رو به بهبود در استان فارس با تلاش فعالان این عرضه محقق شده و باید برای رسیدن به ایده آل برنامه ریزی و فعالیت نماییم.وی با اشاره به اینکه امسال از طرف مقام معظم رهبری با عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری شده است ، اظهارداشت: کسب رضایت مندی مردم از طریق ارایه خدمات سلامت خوب ، وظیفه کارکنان حوزه سلامت در خلق این حماسه می باشد .دکتر ایمانیه تصریح کرد: با تمرکز بر پیشگیری می توان بر سلامت و همچنین اقتصاد جامعه تاثیر قابل توجهی گذاشت، به طور مثال همکاران ما در بهداشت محیط با نظارت دقیق بر نوع مواد غذایی که طبخ و توزیع می شود ، با توجه به اینکه کنترل فشار خون با تغذیه در ارتباط است ، می توانند از عوارض این مشکل پیشگیری نمایند.وی گفت : در تحقیقی که انجام شده مشخص گردید که 29 درصد از فارسی های بالای 15 سال دخانیات مصرف می کنند که فعالان حوزه بهداشت محیط در ارایه آموزش در این راستا و فعال سازی کلینیک های دخانیات می توانند نقش موثری در کاهش این آمار داشته باشند .دکتر ایمانیه افزود : با توجه به کم بودن تعداد ناظران بهداشت محیط ، باید به مردم آموزش داده شود تا خودشان در نظارت بهداشت محیط نقش داشته باشند .وی بیان کرد : امسال دانشجویان دانشکده بهداشت محیط و بویژه دانشجویان رشته بهداشت محیط باید به گونه ای آموزش ببینند که در حوزه های دانشگاه از جمله سلف سرویس ، خوابگاه ها و بیمارستان ها به نظارت بپردازند و درراستای ارتقای بهداشت همکاری نمایند .دکتر ایمانیه گفت: با توجه به اینکه مساجد، پایگاه رسمی اسلام هستند باید به طور جدی به بهداشت مساجد توجه کنیم تا جوانان برای حضور در آنها تشویق شوند .وی اظهار داشت :همکاری های معاونت بهداشتی و دانشکده بهداشت و تغذیه در حال حاضر مناسب است و باید برای افزایش آن تلاش شود .معاون بهداشتی دانشگاه نیز گفت : سلامت تغذیه مردم از نکات مهم و مورد توجه می باشد که همکاران ما در بهداشت محیط نظارت بر طبخ ، تولید و توزیع آنها را با جدیت دنبال می کنند .دکتر محسن مقدمی افزود : در حوادث غیر مترقبه مانند وقوع زلزله ، نقش بهداشت محیط در امداد رسانی دارای اهمیت ویژه ای است و حرف اول را می زند و یک آمادگی کامل را می طلبد .وی بر همکاری واحد بهداشت محیط با دانشکده بهداشت تاکید کرد و گفت : این همکاری باید به گونه ای باشد که دانشجویان با محیط واقعی کار خود در آینده به خوبی آشنا شوند .گفتنی است در پایان این مراسم از 32 نفر از کارمندان نمونه بهداشت محیط استان فارس ، بیمارستان ها و دانشجویان برتر دانشکده بهداشت قدردانی شد .