فراخوان اولین جشنواره استانی عکس نقش مشارکت مردمی وبین بخشی در خود مراقبتی با عنوان:داوطلبان سلامت تسهیل گران خود مراقبتی در نظام سلامت

قابل توجه کلیه مسؤولان مشارکت مردمی شهرستان ها، مربیان و داوطلبان سلامت و متخصص

فراخوان اولینجشنواره استانی عکس نقش مشارکت مردمی وبین بخشی در خود مراقبتی

با عنوان:داوطلبان سلامت تسهیل گران خود مراقبتی در نظام سلامت

راهبرد خودمراقبتی، یک ضرورت در برنامه های وزارت بهداشت است که با گسترش این فرهنگ در سایه مشارکت مردمی و همکاری های بین بخشی می توان در پیشبرد برنامه های سلامت جامعه وکاهش مرگ و میر در کشور، گام موثری برداشت.

خود مراقبتی مسئولیتی همگانی برای حفظ سلامت خود /خانواده ونزدیکان با استفاده از دانش .مهارت وتوان هرفرد میباشد.

اطلاع رسانی ها باید به گونه ای باشد که مردم از برنامه های اصلاح سبک زندگی استقبال کنند کهدر این راستا داوطلبان سلامت به عنوان مهم‌ترین تسهیلگران برنامه ریزیهای محله محورسلامت,میتوانند با افزایش  مشارکت مردمی و افزایش انرژی جمع برای حفظ و اجرای برنامه های سلامت محور اقدام نمایند.

در پیوند با این موضوع «اولینجشنواره استانی عکس نقش مشارکت مردمی وبین بخشی در خود مراقبتی» در پی آن است تا از دریچهٔ نگاه خلاق و متفاوت مسئولین مشارکت مردمی/مربیان وداوطلبان سلامت ومتخصص به موضوعات وابسته با خود مراقبتی در جامعه ایرانی بپردازد. .

رسانه‌های تصویری عصر حاضر که تاثیر بسزایی در بازگو ئی مسائل سلامت داشته است می‌تواند به عنوان یکی از راه های تاثیرگذار در فرهنگ سازی خود مراقبتی تلقی گردد.

محورهای موضوعی جشنواره شامل:

خودمراقبتی و تغذیه سالم با مشارکت داوطلبان سلامت

خودمراقبتی وفعالیت فیزیکی با مشارکت داوطلبان سلامت

خودمراقبتی وپایش فشارخون با مشارکت داوطلبان سلامت

خودمراقبتی ودیابت با مشارکت داوطلبان سلامت

خودمراقبتی رفتارهای پرخطر با مشارکت داوطلبان سلامت

خودمراقبتی ودخانیات با مشارکت داوطلبان سلامت

خودمراقبتی وسلامت روان با مشارکت داوطلبان سلامت

آیین نامه جشنواره:
1. آثار ارسالی تنها به صورت فایل ارائه گردد.
2. هر عکاس می تواند1- 5 عکس ارائه کند.
3. گروه ارزیابی و داوری حداکثر 50قطعه عکس (مجموعه عکس و تک عکس) را برای نمایشگاه و چاپ در کتاب جشنواره انتخاب می‌کنند.
4. کتاب جشنواره با محتوای عکس‌های برگزیده به همراه آثار منتخب برای تمامی برگزیدگان  ووزارت بهداشت ارسال می‌گردد.
5. فایل عکس می‌بایست در قالب فرمت JPG، با حالت رنگی RGBو ضلع بزرگ آن باید در اندازه ۱۰۰۰پیکسل باشد. همچنین حجم فایل هر عکس نباید از ۵۰۰KBبیشتر باشد.
6. ارسال آثار تنها از طریق ایمیل جشنواره می‌باشد.
7. دبیرخانه جشنواره به آثار دریافتی پس از مهلت اعلام شده ترتیب اثر نخواهد داد.
8. دبیرخانه جشنواره به طور قطع آثار دریافتی پس از مهلت اعلام شده را نخواهد پذیرفت.
9. عکس‌های دریافتی که فاقد مشخصات فرد(نام ونام خانوادگی/نام شهرستان/نام مرکز بهداشتی درمانی/سابقه فعالیت در برنامه داوطلبان سلامت /شماره تماس)باشند، پذیرفته نخواهند شد.

شرکت کنندگان:مسئولین مشارکت مردمی شهرستانها/مربیان/داوطلبان سلامت شهری .روستائی .عشایر وداوطلبان متخصص ادارات وسازمانها
هدف برگزاری جشنواره:
  این جشنواره
توسط واحد مشارکت مردمی معاونت بهداشتیدانشگاه علوم پزشکی شیرازبا هدف نمایش میزان تاثیر گذاری اقدامات داوطلبان سلامت ومتخصص در آموزش وارتقای خودمراقبتی در نظام سلامت میباشد.
جوایز برگزیدگان:
  لوح تقدیر و جایزه ارزنده به 10 عکاس برگزیده

مهلت ارسال آثار: اول اردیبهشت لغایت 20 تیرماه و23 تیر قرعه کشی برترین ها به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی)
افتتاحیه، برگزاری نمایشگاه معرفی آثار برتر و اعطای جوایز: همایش داوطلبان سلامت سال93
آدرس دبیر خانه:  واحد مشارکت مردمی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز