مانور منطقه ای بلایای طبیعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شهرستان پاسارگاد برگزار شد. مانور منطقه ای بلایای طبیعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور شبکه های بهداشت و درمان پاسارگاد ، خرم بید ، سرچهان ، آباده ،ارسنجان ، بوانات

مانور منطقه ای بلایای طبیعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور شبکه های بهداشت و درمان پاسارگاد ، خرم بید ، سرچهان ، آباده ،ارسنجان ، بوانات ، آباده طشک و اقلید به میزبانی شهرستان پاسارگاد در سالن ورزشی محله علی آباد کمین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دکتر سید محمد صادق کشفی نژاد، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد در سخنانی مانور مقابله با بلایای طبیعی را در بالا بردن سطح آگاهی های مردم و مسوولان بسیار موثر ارزیابی کرد و اظهار داشت : این گونه مانورها و تکرار آن موجب می شود که مردم و مسوولان در یک آمادگی ذهنی قرار گیرند و خود را برای مقابله با وقوع هر گونه بلایای طبیعی به ویژه زلزله ، سیل و آتش سوزی آماده کنند.

وی آموزش های همگانی در این خصوص را خواستار شد و افزود : چنانچه حادثه و یا هر گونه بلایای طبیعی رخ دهد بیش از آنکه نیروهای امدادی خود را به محل آسیب دیده برسانند ، نقش مردم آموزش دیده بسیار ارزشمند است .

دکتر کشفی نژاد از دستگاه های مختلف خواست آموزش های لازم را به زیر مجموعه های خود ارایه دهند تا در مواقع ضروری و بروز حوادث و بلایای طبیعی تا زمان حضور نیروهای امدادی و دولتی اقدامات لازم را انجام دهند .

مهندس کشاورز، مسئول برگزار کننده این مانور و مسئول کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت : برگزاری این مانور ارزیابی مناسبی بود که بخش های مختلف با این گونه حوادث و کارگروه های تخصصی، بتوانند در خلال وقوع چنین حوادثی به خوبی یکدیگر را پیدا کرده و به هماهنگی برسند .

وی افزود :این مانور سومین مانور منطقه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود که با حضور شبکه های بهداشتی درمانی شمال فارس در پاسارگاد برگزار شد.