۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فارس
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی انتشار برخی مطالب در شبکه های اجتماعی نامعتبر مبنی بر مشاهده موارد ابتلا به ویروس کرونا در فارس گفت: مردم نگران نباشند؛ تاکنون هیچ موردی از ابتلا به کروناویروس در فارس مشاهده نشده است.
معاون بهداشت دانشگاه:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» افزود: با توجه به استقرار نیروهای بهداشتی در مرزهای زمینی، هوایی و دریایی کشور و رصد و کنترل مبادی ورودی، تاکنون موردی از ابتلا به ویروس کرونا در کشور مشاهده نشده است.
او با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تمام امکانات، برای حفظ و تامین سلامت مردم استان تلاش می کند ادامه داد: سلامت اساس یک جامعه به شمار می رود و با توجه به حساسیت عمومی این مقوله، برخی افراد سودجو، با انتشار مطالبی غیرواقعی باعث تنش در جامعه می شوند.
دکتر همتی از عموم مردم خواست تا با افزایش آگاهی و رعایت بهداشت فردی، از ابتلا به هرگونه بیماری واگیر پیشگیری کنند.
معاون بهداشت دانشگاه یادآور شد: مردم می توانند برای آگاهی از اخبار و اطلاعات حوزه سلامت فارس، به سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رسانه های معتبر مراجعه کنند./105
تاریخ:
1398/11/17
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)