معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فارس
برگزاری کارگاه علمی آموزشی خدمات بهبود تغذیه جامعه در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت
با شروع طرح تحول سلامت و استقرار کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، گام بزرگی در راستای ارتقای آگاهی تغذیه ای عموم مردم و ارزیابی وضعیت تغذیه ای جامعه برداشته شد.
برگزاری کارگاه علمی آموزشی خدمات بهبود تغذیه جامعه در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت

با شروع طرح تحول سلامت و استقرار کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، گام بزرگی در راستای ارتقای آگاهی تغذیه ای عموم مردم و ارزیابی وضعیت تغذیه ای جامعه برداشته شد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه با بیان این مطلب گفت: با توجه به پیگیری های انجام شده و جذب کارشناسان تغذیه در قالب نیروهای شرکت طرف قرارداد وزارت بهداشت، برای توانمندسازی آنان، کارگاه آموزشی و توجیهی در زمینه مدیریت تغذیه جامعه و همچنین جدیدترین یافته های علمی در سندرم کاردیومتابولیک، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر «عبدالرسول همتی» شناسایی مهمترین مشکلات تغذیه ای مردم منطقه و برنامه ریزی مداخلات موثر در جامعه، طراحی مداخلات آموزشی درون سازمانی و برون سازمانی، همکاری با واحدهای مرتبط با فعالیت های گروه تغذیه در راستای اجرای مداخلات بهبود تغذیه در جمعیت های تحت پوشش و آموزش و توانمند کردن کارکنان بهداشتی در انجام مراقبت ها و خدمات تغذیه ای را از مهمترین وظایف کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت عنوان کرد.

او بر انجام مطالعات تحقیقاتی در برنامه های تغذیه جامعه به ویژه اثربخشی مداخلات بهبود تغذیه بر ارتقای سلامت گروه های آسیب پذیر تاکید کرد.

 

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: کارشناسان تغذیه به عنوان یکی از ارکان مهم معاونت بهداشت هستند که همواره با انگیزه تمام تلاش خود را برای نیل به اهداف تعیین شده انجام می دهند.

«رضیه شناور» بر ضرورت تدوین برنامه عملیاتی بر اساس مشکلات تغذیه ای منطقه تحت پوشش، برنامه ریزی برای آموزش اصول صحیح تغذیه به گروه های هدف در تمام سطوح و اقدام در راستای بهبود شاخص های تغذیه ای مراکز خدمات جامع سلامت تاکید کرد.

دکتر «سلمه بهمن پور» متخصص علوم تغذیه نیز آخرین یافته های علم تغذیه در سندرم کاردیومتابولیک و نکات اصولی تغذیه جامعه را برای به روزرسانی دانش تغذیه ای کارشناسان ارائه کرد./105

پایان خبر

تاریخ:
1398/08/04
تعداد بازدید:
36
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
 
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal