29 اردیبهشت 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عبدالمحمد محقق
پست مربوطه: معاون اجرایی معاونت بهداشت
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی


 
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون اجرایی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر حسن انجام امور در واحدهای اداری ومالی معاونت و همچنین دیگر واحد های زیر مجموعه از جمله تدارکات، پشتیبانی و انبار

۲- نظارت بر تهیه بودجه تفصیلی سالانه با مشارکت واحدهای ذیربط

۳- نظارت بر خرید، حفظ و توزیع اموال منقول و غیر منقول

۴- مدیریت تامین نیروی انسانی لازم در حوزه معاونت و تقسیم کار در حوزه سرپرستی

۵- برآورد و تهیه طرح توزیع منابع، اعم از مالی، تجهیزاتی، نیروی انسانی و دارو، برای اجرای برنامه های حوزه بهداشت در سطح استان

۶- ارائه راهکار به منظور کاهش هزینه ها و افزایش در آمدها با رعایت مصالح اداری

۷- تلاش در جهت تامین محیط مناسب اداری و رفاه کارکنان

۸- مشارکت فعال در امر نظارت، پایش و بازدید از واحد های تابعه
لیست اخبار صفحه :6
نکات ایمنی رانندگی در روزهای بارانی

نکات ایمنی رانندگی در روزهای بارانی

رانندگی در باران و در واقع خیابان‌ و جاده های لغزنده و خیس، یکی از عوامل مهم تصادفات محسوب می‌شود؛ بنابراین ایمنی رانندگی در باران بسیار مهم است.

چگونه از مرگ خاموش، در امان باشیم؟

چگونه از مرگ خاموش، در امان باشیم؟

آتش و لوازم دارای شعله نظیر وسایل گازسوز، نفت سوز، زغال سوز، و الکل سوز برای سوختن به اکسیژن نیاز دارد. چنانچه هوای مناسب در محیط وجود نداشته باشد، این وسایل به طور ناقص می سوزد و گاز مونوکسید کربن تولید می کند، این گاز بی رنگ و بی بو و سمی است و می تواند موجب مسمومیت و حتی مرگ شود.

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به دیابت

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به دیابت

در مهمانی های ایام نوروز از انواع تنقلات و شیرینی ها برای پذیرایی استفاده می شود که می تواند تعادل قند خون را در این بیماران به خطر اندازد. بنابراین برای جلوگیری از افزایش یا افت قند خون در این ایام بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به نکات زیر توجه داشته باشند:

چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

تعطیلات نوروز فرصت بیشتری را برای سفر و استراحت فراهم می کند. سفر رژیم غذایی افراد را با تغییراتی مواجه خواهد کرد و از طرفی افزایش استفاده مردم از غذاهای آماده و کنار خیابانی و حتی کنار جاده ای خطر بروز مسمویت ها را افزایش داده و مشکلات زیادی را به بار خواهد آورد. بنابراین داشتن یک تغذیه مناسب و درست در طول سفر از جمله اصولی است که همواره باید به آن توجه کنیم.

آیا امکان تشخیص سمی بودن قارچ ها وجود دارد؟

آیا امکان تشخیص سمی بودن قارچ ها وجود دارد؟

قارچ ها گیاهانی هستند که مصرف خوراکی پیدا کرده اند، اما همه قارچ ها خوراکی نبوده و بعضی سمی و بسیار خطرناک هستند. خوردن چند لقمه از این قارچ ها می تواند کبد، کلیه و حتی مغز را از کار انداخته و گاه موجب مرگ شود.

اصول تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان/ بخش دوم

اصول تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان/ بخش دوم

ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خدا و پرهیز از گناهان است. اهمیت و نقش تغذیه صحیح در این ایام بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش یک، نکاتی در مورد تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان ارائه شده است.

به سلامت آب های مصرفی توجه جدی داشته باشیم!

به سلامت آب های مصرفی توجه جدی داشته باشیم!

از جمله مسایلی که در طول سفر های نوروزی سلامت مسافران را تهدید می کند، استفاده از آب نا سالم است و می تواند بیماری های مختلفی را برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشد. در این مطلب با این موضوع بیشتر آشنا می شویم: