• 1402/10/25

پیام تسلیت معاون بهداشت دانشگاه در پی درگذشت مراقب سلامت پزشک خانواده شهری شهرستان زرین دشت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، درگذشت مرحومه «فاطمه شفیعی» مراقب سلامت پزشک خانواده شهری شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام تسلیت دکتر «عباس رضائیان زاده» آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

و بشّر الصّابرین الّذین إذا أصابتْهمْ مصیبهٌ قالوا إنّا للّه و إنّا إلیْه راجعون

درگذشت جانسوز یکی از مراقبان سلامت عزیز، خدوم و فداکار شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت موجب اندوه فراوان کارکنان حوزه بهداشت گردید.

بدون تردید تلاش های صادقانه و خدمات ارزشمند ایشان فراموش نخواهد شد و نزد پروردگار بدون پاداش نخواهد ماند.

اینجانب درگذشت این همکار گرانقدر را به خانواده محترم، همکاران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت تسلیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند برای آن مرحومه، غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت می ‌نمایم.

دکتر عباس رضائیان زاده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان