تغذیه و سلامت دهان و دندان

قند و شکر اصلی ترین عوامل خطر پوسیدگی دندان است. کاهش مصرف شکر به عنوان بخشی از یک زندگی سالم سلامت دهان را ارتقاء داده و می تواند خطر بسیاری از بیماری های غیر مسری مانند دیابت و چاقی را کاهش دهد.

سخنرانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نماز جمعه غرب شیراز

در آستانه آغاز هفته ملی سلامت، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با حضور در نماز جمعه این هفته غرب شهر شیراز، ضمن بیان ضرورت توجه به سلامت، بر اهمیت جایگاه بهداشت در دستیابی به اهداف حوزه سلامت تاکید کرد.

چرا جوانی جمعیت؟!

نهم تا پانزدهم اردیبهشت، به نام هفته ملی «سلامت» نامگذاری شده که امسال این مناسبت، با شعار «سلامت برای همه با پزشکی خانواده» گرامی داشته می شود.

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی مالاریا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با ارسال پیامی به مناسبت بیست و پنجم آوریل مصادف با پنجم اردیبهشت، روز جهانی مالاریا شعار سال جاری برای این روز را «زمان ریشه کنی مالاریا با سرمایه گذاری، نوآوری، اجرا» اعلام کرد.