خطر نابینایی در چهارشنبه سوری

آتش بازی مراسم چهارشنبه پایانی سال، هر سال تعداد زیادی از افراد را به دلیل آسیب های جبران ناپذیری همچون سوختگی، قطع عضو و معلولیت های جسمی روانه بیمارستان ها می کند؛ سوختگی چهارشنبه سوری ویژگی های خاصی دارد که از جمله این ویژگی ها می توان به این نکته اشاره کرد که افراد قربانی در دوره نوجوانی و آغاز جوانی قرار داشته و بیشتر پسران هستند و همچنین نوع صدمه بیشتر از نوع سوختگی است.

آخرین چهارشنبه سال

مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به چهارشنبه پایانی سال بر لزوم آگاهی خانواده ها در پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار و جبران ناپذیر در این روز تاکید و هوشیاری و مراقبت والدین در حفظ سلامت کودکان و نوجوانان را لازمه به سلامت سپری شدن چهارشنبه پایانی سال دانست.

کارگاه آموزشی بیماری فنیل کتونوری برگزار شد

مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت مراقبت در بیماران مبتلا به فنیل کتونوری (PKU)، از برگزاری کارگاه آموزشی با حضور والدین کودکان مبتلا به این بیماری خبر داد.

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت هشتم مارس مصادف با هفدهم اسفند 1401، روز جهانی رژیم درمانگر، ارایه خدمات و مراقبت ‌های تغذیه ‌ای به تمام افراد و اقشار جامعه را یکی از ضرورت ‌های نظام سلامت کشور دانست.

به مناسبت هفته شنوایی با شعار «مراقبت از گوش و شنوایی برای همه! بیایید آن را به واقعیت تبدیل کنیم»

کم‌ شنوایی یا در اصطلاح، اختلال شنوایی به یک نقص جزئی یا کلی در عملکرد شنوایی گفته می‌شود. اختلال شنوایی ممکن است در یک یا هر دو گوش بروز کند. همچنین این اختلال می‌تواند موقتی یا دائم باشد.

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به مناسبت روز جهانی و هفته ملی شنوایی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت سوم مارس مصادف با دوازدهم اسفند به عنوان روز جهانی شنوایی و دوازدهم تا نوزدهم اسفند، هفته ملی شنوایی با شعار «مراقبت از گوش و شنوایی برای همه؛ بیایید آن را به واقعیت تبدیل کنیم» از افزایش قابل توجه این معلولیت خاموش در ایران و جهان گفت.

آمادگی کامل مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای خدمت رسانی به مسافران نوروزی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید 19، از آمادگی کامل واحدهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای خدمت رسانی به مسافران نوروزی خبر داد.

گرامیداشت هفته ملی جوان با شعار «ازدواج به ‌هنگام آسان، موفق و پایدار»

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان فارس با گرامیداشت هفته ملی جوان گفت: این هفته امسال با شعار «ازدواج به ‌هنگام آسان، موفق و پایدار» گرامی داشته می شود.