پزشک خانواده
عموم مردم
همکاران
نقشه سایت
صفحه نخست
درباره معاونت
معرفی معاونت بهداشت
معاون بهداشت
معاون اجرایی
معاون فنی
روسای گروه های فنی و اجرایی
ارتباط با مدیران معاونت بهداشت
پرسش و پاسخ
انتقادات و پیشنهادات
گروه های فنی - واحدهای اجرایی
مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس
مدیریت شبکه و ارتقاء سلامت
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر
گروه کاهش خطر بلایا و حوادث
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت دهان و دندان
گروه بهبود تغذیه جامعه
گروه سلامت محیط
گروه سلامت کار
پژوهش در نظام سلامت (HSR)
شبکه های بهداشت و درمان
آباده
ارسنجان
استهبان
اقلید
بختگان
بوانات
بیضا
پاسارگاد
خرامه
خرمبید
داراب
رستم
زرین دشت
سپیدان
سرچهان
سروستان
زرقان
شیراز 1 (شهدای والفجر)
شیراز 2 (شهدای انقلاب)
فراشبند
فیروزآباد
قادرآباد
قیروکارزین
کازرون
کامفیروز
کوار
لامرد
مرودشت
ممسنی
مهر
نی ریز
گزارش عملکرد
تحول سلامت در حوزه بهداشت سال 1395
تحول سلامت در حوزه بهداشت سال 1396
گزارش عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز سال 1397
17 آبان 1403
صفحه اصلی
پرسشنامه های معاونت بهداشت
پرسشنامه های گروه بهبود تغذیه
مصرف نان کامل
شهرستان محل زندگی
...
آباده
ارسنجان
استهبان
اقلید
بختگان
بوانات
بیضا
پاسارگاد
خرامه
خرمبید
خنج
داراب
رستم
زرقان
زرین دشت
سپیدان
سرچهان
سروستان
شیراز
علامرودشت
فراشبند
فیروزاباد
قادرآباد
قیروکارزین
کازرون
کامفیروز
کوار
کوهچنار
لامرد
مرودشت
ممسنی
مهر
نی ریز
تحصیلات
تحصیلات دانشگاهی
دیپلم
سیکل
ابتدایی
بی سواد
جنسیت
مرد
زن
1. نان کامل با نان معمولی چه تفاوتی دارد؟
الف) نان کامل سبوس دارد
ب) نان کامل جوانه گندم دارد
ج) نان کامل سبوس و جوانه گندم دارد
د) نان کامل با نان معمولی فرقی ندارد
ه) نمی دانم
2. نان کامل چه فایده هایی برای سلامتی دارد ؟
الف) از چاقی و اضافه وزن پیشگیری می کند
ب) قند خون را تنظیم می کند و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
ج) خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش می دهد
د) خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می دهد
و) از ابتلا به بیماری کبد چرب پیشگیری می کند
ه) همه موارد
ی) نمیدانم
3. آیا می دانید در حال حاضر نان کامل در 25 نانوایی سطح شهر شیراز با قیمت دولتی عرضه می گردد؟
الف) بلی
ب) خیر
4. تخمیر یا ور آمدن نان چه فوایدی دارد ؟
الف) جذب آهن، روی و کلسیم موجود در نان بیشتر جذب می شود
ب) کیفیت نان و ارزش غذایی آن بیشتر می شود
ج) عطر و بوی نان بهتر و ماندگاری آن بیشتر می شود
د) موارد الف و ب و ج
و) تخمیر نان تاثیر مفیدی ندارد
ه) نمیدانم
5. اگر از جوش شیرین برای تخمیر نان استفاده شود چه ضررهای دارد ؟
الف) نان به صورت فطیر و خمیر به دست مصرف کننده می رسد
ب) هضم این نوع نان بسیار دشوار است
ج) جذب آهن، کلسیم، روی و ... در این نوع نان تا حد زیادی کاهش می یابد
د) موارد الف و ب و ج
و) استفاده از جوش شیرین ضرری ندارد
ه) نمیدانم
6. شما معمولا از چه نوع نانی استفاده می کنید؟
الف) لواش
ب) سنگک
ج) بربری
د) تافتون
و) نان محلی
ه) نان فانتزی
7. آیا تاکنون از نان کامل تولید شده در شهر شیراز استفاده کرده اید؟
الف) بلی
خیر
8. از کیفیت نان کامل تولید شده در شهر شیراز رضایت دارید؟
الف) بلی
ب) خیر
9. در صورت عدم مصرف نان کامل، علت آن چیست؟
الف) از فواید نان کامل تاکنون اطلاع نان نداشته ام
ب) نان کامل کیفیت پایینی دارد
ج) از محل نانوایی های تولید کننده نان کامل اطلاع ندارم
د) نانوایی تولید کننده نان کامل از محل زندگی ما فاصله زیادی دارد
و) نان کامل ماندگاری کمی دارد
ه) در ساعات پخت نان کامل مشغول بکار هستم
ریکپچا
ذخیره
امور هیئت علمی
مراکز خدمات جامع سلامت
اماکن آموزشی و دانشجویی
امور کاکنان
امور درمانی
دانش آموختگان