متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عبدالمحمد محقق
پست مربوطه: معاون اجرایی معاونت بهداشت
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی


 
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون اجرایی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر حسن انجام امور در واحدهای اداری ومالی معاونت و همچنین دیگر واحد های زیر مجموعه از جمله تدارکات، پشتیبانی و انبار

۲- نظارت بر تهیه بودجه تفصیلی سالانه با مشارکت واحدهای ذیربط

۳- نظارت بر خرید، حفظ و توزیع اموال منقول و غیر منقول

۴- مدیریت تامین نیروی انسانی لازم در حوزه معاونت و تقسیم کار در حوزه سرپرستی

۵- برآورد و تهیه طرح توزیع منابع، اعم از مالی، تجهیزاتی، نیروی انسانی و دارو، برای اجرای برنامه های حوزه بهداشت در سطح استان

۶- ارائه راهکار به منظور کاهش هزینه ها و افزایش در آمدها با رعایت مصالح اداری

۷- تلاش در جهت تامین محیط مناسب اداری و رفاه کارکنان

۸- مشارکت فعال در امر نظارت، پایش و بازدید از واحد های تابعه
  • 1401/11/18
  • - تعداد بازدید: 76
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراقبت های بهداشتی اولیه (PHC) ، یکی از دستاورد مهم انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه مراقبت های بهداشتی اولیه (PHC) را یکی از دستاورد مهم انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت برشمرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه مراقبت های بهداشتی اولیه (PHC) را یکی از دستاورد مهم انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت برشمرد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر از اصحاب رسانه به پاس تلاش در اطلاع رسانی به مردم جامعه و همیاری و همراهی با مجموعه سلامت قدردانی کرد.

او فعالیت و عملکرد بهورزان را به عنوان یک اقدام بی نظیر عنوان کرد و گفت: در برنامه ملی (PHC) بهورزان در محیطی ترین بخش جامعه با تمام خانواده ها در ارتباط هستند و از تمامی وضعیت سلامت جامعه تحت پوشش خود آگاهی دارد و در صورت نیاز به سطوح بالاتر ارجاع می دهد که راه اندازی این ساختار خدمت رسانی، یکی از بزرگترین دستاوردهای نظام سلامت کشور در سال های پس از انقلاب اسلامی به شمار می رود.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از کسب گواهینامه ایمنی آب شیراز در سال 1401 خبر داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: همچنین در کنار اجرای برنامه غربالگری نوزادان استان، از اسفند 1400 طرح غربالگری شنوایی سنجی نوزادان نیز در سه روز نخست تولد آغاز شده و در صورت نیاز، نوزاد تا قبل از 18 ماهگی مورد درمان قرار می گیرد.

او از دیگر موفقیت های معاونت بهداشت دانشگاه را جذب داوطلب متخصص در کشور عنوان کرد که در حال حاضر در ادارات، سازمان ها، نهادها و ارگان های مختلف استان، در توسعه اهداف سلامت محور در استان مشارکت دارند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به شناسایی 28 هزار و 391 مبتلا به فشارخون بالا در استان فارس طی یک سال گذشته افزود: در حال حاضر به یک میلیون و چهارصد هزار نفر مبتلا به بیماری فشارخون بالا در استان، ارائه خدمت می شود.

دکتر رضائیان زاده شناسایی و ارائه خدمات مراقبتی به 43 هزار و 528 نفر از افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت در استان طی یک سال اخیر را از دیگر اقدامات سلامت محور در این معاونت برشمرد و گفت: همچنین هشت هزار و 167 مبتلا به دیابت در استان فارس که از بیماری خود خبر نداشتند، شناسایی و در حال حاضر تحت مراقبت هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت های خود از غربالگری 301 هزار و 291 نفر از زنان 30 تا 69 ساله از نظر سرطان پستان و 235 هزار و 263 نفر نیز از نظر سرطان دهانه رحم در استان خبر داد و افزود: همچنین 280 هزار و 456 نفر از مردان 50 تا 69 ساله نیز در زمینه سرطان روده بزرگ غربالگری شدند.

او بهره برداری از بیش از 56 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، خانه بهداشت و پایگاه سلامت در هفته دولت و دهه فجر امسال را نیز از تلاش های معاونت بهداشت دانشگاه برای توسعه زیرساخت های این حوزه برشمرد.

دکتر رضائیان زاده یادآور شد: با هماهنگی دادگستری استان فارس و دریافت مجوزهای لازم، بهای دریافتی از جرایم نقدی، در زمینه ارتقای سطح خدمات تغذیه ای مادران باردار و نوزادان دارای سوء تغذیه صرف می شود.

این نشست صبح امروز، هفدهم بهمن 1401، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاونان دانشگاه، برگزار شد./105

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 74032
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید