• 1399/01/24
23 فروردین

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی 23 فروردین ماه و روز دندانپزشک را گرامی داشت.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی 23 فروردین ماه و روز دندانپزشک را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالرسول همتی» آمده است:

به نام خداوند جان و خرد. کزین برتر اندیشه بر نگذرد

فرا رسیدن روز دندانپزشکی را خدمت اساتید ارجمند دانشکده دندانپزشکی و همکاران خدوم دندانپزشک حوزه  بهداشت و درمان  شادباش می گویم.

در سال گذشته همکاران بخش بهداشت با اجرای برنامه ملی عاری از پوسیدگی گام های موثری در جهت ارتقای سلامت دهان و دندان مردم شریف استان برداشتند و با انجام خدمات دندانپزشکی  در 230 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی موجب کاهش آلام مردم شریف استان شدند که امیدوارم با رفع شرایط بحران این خدمات استمرار یابد. توفیق همگان را از خداوند سبحان  خواستارم.

دکتر عبد الرسول همتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز