نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/06/30
از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون؛

ابتلای بیش از 48 هزار نفر در فارس به کروناویروس

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون، بیش از 48 هزار نفر فارس به این بیماری مبتلا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» اظهار کرد: در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تا کنون، 273 هزار 170 نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده است که از این تعداد، 48 هزار و 627 مورد مثبت قطعی شناسایی شده است.

این مقام مسوول در دانشگاه گفت: 45 هزار و 294 نفر با بهبودی کامل از بیمارستان های استان ترخیص و یا از ایزوله خانگی خارج شدند.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه متاسفانه 6 هم استانی در 24 ساعت گذشته به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند، افزود: با این موارد جدید، در حال حاضر آمار جانباختگان کرونا ویروس در فارس به 917 نفر رسیده است.

دکتر همتی با اشاره به بستری 706 بیمار مشکوک و یا دارای علامت ابتلا به کروناویروس در بیمارستان های استان، اضافه کرد: از این تعداد، 72 بیمار کووید19 به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های استان بستری هستند.

این مقام مسوول در دانشگاه با بیان اینکه مراکز 16 ساعته درمان سرپایی کرونا با تجهیزات و امکانات کامل آماده خدمت رسانی به مراجعان است، توصیه کرد: افراد دارای علائم بیماری کووید19، برای معاینه به مراکز 16 ساعته درمان سرپایی کرونا مراجعه کنند و از حضور در مراکز درمانی و بیمارستان ها بپرهیزند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه ویروس کرونا در کمین سهل انگاری و بی توجهی افراد است، تاکید کرد: برای پیشگیری و قطع زنجیره انتقال بیماری کووید19، استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و شست و شوی مرتب دست ها الزامی است./105