متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1399/01/26
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه بیش از 22500 مشاوره تغذیه به همت کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مداخلات بهبود تغذیه، آموزش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 و مشاوره تخصصی گروه های پرخطر در این بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مداخلات بهبود تغذیه، آموزش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 و  مشاوره تخصصی گروه های پرخطر در این بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: تمامی گروه های سنی می توانند تحت تاثیر بیماری کووید 19 قرار گیرند، اما سالمندان، مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی و پرفشاری خون، دیابت و چاقی، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی، بیماران کلیوی و مبتلایان به نقص سیستم ایمنی بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس هستند.

او تغذیه مناسب و آموزش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 و مشاوره تخصصی گروه های پرخطر این بیماری را دارای اهمیت بالایی خواند و ادامه داد: کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت معاونت بهداشت، همزمان با شیوع این بیماری نسبت به پیگیری تلفنی و مشاوره تخصصی تغذیه و آموزش تغذیه در پیشگیری و نقاهت بیماری کووید 19 اقدام کرده اند.

دکتر همتی افزود: در این مدت، برنامه غذایی حدود 5000 نفر از گروه های آسیب پذیر دچار مشکلات تغذیه ای با تلاش کارشناسان تغذیه تنظیم شده و رژیم غذایی مرتبط و آموزش لازم به فرد و خانواده او ارائه شده است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: با توجه به ضرورت تغذیه مناسب افراد در معرض خطر به ویژه کودکان زیر پنج سال و زنان باردار دچار سوء تغذیه در پیشگیری از ابتلا به ویروس کووید 19، هماهنگی با نیکوکاران سلامت، فرمانداران و ائمه جماعات برای حمایت تغذیه ای سبد غذایی این گروه و همچنین مبتلایان به بیماری کرونا صورت گرفته است.

او شناسایی کودکان زیر پنج سال دچار سوء تغذیه، مادران باردار با مشکلات تغذیه ای و وزن گیری نامطلوب و مشاوره تغذیه و آموزش تغذیه در پیشگیری از سوءتغذیه را از دیگر اقدامات کارشناسان تغذیه در این مدت برشمرد.

دکتر همتی اظهار کرد: کارشناسان تغذیه طی تماس تلفنی با 22 هزار و پانصد خانوار، نسبت به آموزش تغذیه و پاسخگویی به سوالات مردم در زمینه استفاده صحیح از مکمل ها، نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و راه های پیشگیری از چاقی در دوران در خانه ماندن اقدام کرده اند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 22627
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید