نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1401/08/08

بر اهمیت توسعه و تقویت نظام شبکه بهداشت در استان فارس تاکید شد

با هدف بررسی چالش های حوزه سلامت شهرستان زرین دشت و ارائه راهکار مناسب برای رفع آنها، نشست هم اندیشی با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه در این نشست با اشاره به اینکه درایت رهبر معظم انقلاب و حساسیت ایشان در زمینه سلامت مردم و تاکید بر موضوع توسعه نظام سلامت، منجر به تدوین سند ملی تقویت نظام شبکه شده است، گفت: بر اساس این سند، برنامه ریزی لازم برای رفع تمام مشکلات زیرساختی و نیروی انسانی شبکه های بهداشت و درمان در استان انجام شده است.

دکتر «عباس رضائیان زاده» با تاکید بر اهمیت توسعه و تقویت نظام شبکه بهداشت در دستیابی به اهداف عدالت در سلامت، افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت با کیفیت و در نتیجه ارتقای سلامت جامعه را از مهم ترین نتایج تدوین و اجرای این سند ملی عنوان کرد.

او با تقدیر از توجه فرماندار شهرستان زرین دشت نسبت به حوزه سلامت این شهرستان اضافه کرد: با برنامه ریزی های انجام شده و همراهی مسوولان و مردم شهرستان زرین دشت، در آینده نزدیک شاهد ارتقای خدمات حوزه سلامت در زرین دشت هستیم.

فرماندار شهرستان زرین دشت نیز در این نشست هم اندیشی، با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی و تلاش بیشتر برای دستیابی به اهداف توسعه سلامت در زرین دشت گفت: برای رسیدن به این اهداف، از تمام توانمندی ها و امکانات موجود در شهرستان استفاده می کنیم.

«رسول بهمنی» با تاکید بر توانمندی قابل توجه حضور خیرین حوزه سلامت در شهرستان زرین دشت افزود: در صورت حمایت دانشگاه از توانمندی موجود در زرین دشت، بسیاری از مشکلات موجود در حوزه سلامت این شهرستان رفع می شود.

دکتر «محمد رسول تقوی» رییس شبکه بهداشت و درمان زرین دشت نیز دیگر عضو این نشست هم اندیشی بود./ابوذر کشاورزی