نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/05/27

بستری 119 بیمار بدحال کووید 19 در بخش مراقبت های ویژه فارس/ استفاده از ماسک برای کودکان ضروری است

بر اساس آمارهای مربوط به آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس، هم اکنون 119 هم استانی با شرایط جسمی وخیم، در بخش های مراقبت های ویژه مراکز درمانی استان بستری هستند.

بر اساس آمارهای مربوط به آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس، هم اکنون 119 هم استانی با شرایط جسمی وخیم، در بخش های مراقبت های ویژه مراکز درمانی استان بستری هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه اظهار کرد: در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تا کنون، بیش از 235 هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و دارای علامت ابتلا تهیه شده که از این تعداد، 38 هزار و 407 مورد مثبت شناسایی شده است.

دکتر «عبدالرسول همتی» افزود: متاسفانه در 24 ساعت گذشته، پنج هم استانی بر اثر ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست داده اند که با این موارد جدید، آمار مرگ و میر ناشی از کروناویروس در فارس، به 689 نفر رسید.

او ادامه داد: هم اکنون 996 بیمار مشکوک و یا دارای علامت ابتلا در بخش های عمومی بستری هستند که از این تعداد، 119 بیمار مبتلا به کووید19 به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های استان بستری هستند.

دکتر همتی آمار بهبود یافتگان مراکز درمانی و ایزوله خانگی در استان را نیز 35 هزار و 34 نفر اعلام کرد.

او با اعلام بیماران شناسایی شده از ابتدای شیوع کرونا تا کنون به تفکیک شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از مجموع 38 هزار و 407 مورد شناسایی شده، هفده هزار و 280 مورد مربوط به شیراز؛ کازرون هزار و 577 مورد؛ مرودشت هزار و 262 مورد؛ داراب 828 مورد؛ کوار 735 مورد؛ قیروکارزین 719 مورد؛ لامرد 659 مورد؛ زرین دشت 514 مورد؛ ممسنی 478 مورد؛ آباده 467 مورد؛ مهر 439 مورد؛ فیروزآباد 423 مورد؛ زرقان 364 مورد؛ کوه چنار 333 مورد؛ استهبان 311 مورد؛ فراشبند 290 مورد؛ اقلید 269 مورد؛ سپیدان 238 مورد؛ خرم بید 216 مورد؛ پاسارگاد 195 مورد؛ رستم و نی ریز هر کدام 169 مورد؛ سروستان 145 مورد؛ خرامه 129 مورد؛ ارسنجان 121 مورد؛ بیضا 118 مورد؛ بوانات 92 مورد؛ سرچهان 58 مورد؛ بختگان 52 مورد بوده و مابقی مبتلایان نیز مربوط به دیگر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان است.

این مقام مسوول در دانشگاه با بیان اینکه هم اکنون استان فارس به صورت میانگین در وضعیت زرد قرار دارد، اما برخی از شهرستان های استان در وضعیت قرمز به سر می برند، گفت: با توجه به گستردگی زنجیره های انتقال بیماری، لازم است هم استانی ها دستورات بهداشتی را جدی بگیرند.

توصیه بهداشتی امروز دکتر همتی نیز توجه جدی خانواده ها به موضوع مراقبت از کودکان در برابر ابتلا به کروناویروس بود.

معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: کودکان تماس های بسیاری با سطوح، محل بازی و مسیر رفت و آمد خود دارند، بنابراین لازم است والدین با زبانی ساده، کودکان را با ضرورت استفاده از ماسک و شست و شوی مرتب دست ها آشنا کنند تا شاهد کاهش میزان ابتلا در این گروه سنی به کووید19 باشیم./105

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس