متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1402/01/05
  • - تعداد بازدید: 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به سلامت آب های مصرفی توجه جدی داشته باشیم!

از جمله مسایلی که در طول سفر های نوروزی سلامت مسافران را تهدید می کند، استفاده از آب نا سالم است و می تواند بیماری های مختلفی را برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشد. در این مطلب با این موضوع بیشتر آشنا می شویم:

از جمله مسایلی که در طول سفر های نوروزی سلامت مسافران را تهدید می کند، استفاده از آب نا سالم است و می تواند بیماری های مختلفی را برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشد. در این مطلب با این موضوع بیشتر آشنا می شویم:

 

بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب ناسالم

·         بیماری هایی که در اثر افزایش یا کمبود املاح محلول، موجود در آب آشامیدنی بروز می کند.

·         بیماری هایی که آب وسیله انتقال آنها است.

·         بیماری هایی که آب، محیط پرورش میزبان یا عامل سببی آنها است.

·         بیماری هایی که آب به صورت غیرمستقیم در انتشار آنها نقش دارد.

از مهمترین بیماری هایی که آب وسیله انتقال آنهاست، می توان به وبا، تب روده، شیگلوز، تولارمی، توبرکولوزیس، لپتوسپیروز و آمیبیاز اشاره کرد.

پیشگیری از ابتلا به بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب ناسالم

·         در هنگام مسافرت از آب های بسته بندی شده استفاده کنیم.

·         یخ مصرفی را از محل های بهداشتی و مطمئن تهیه کنیم.

·         از نوشیدن آب های غیر قابل اطمینان در جاده ها، پارک ها و باغ ها اجتناب کنیم.

·         از آب رودخانه ها و جویبارها برای نوشیدن، پخت غذا و شست و شوی سبزی، میوه، ظروف و لباس استفاده نکنیم.

·         آب را در ظروف تمیز نگهداری کنیم و درپوش مناسب روی آن قرار دهیم.

·         چنانچه ناچار به استفاده از آب رودخانه و دریاچه هستیم، به این نکته ها توجه جدی داشته باشیم:

-          ابتدا آب را در ظرفی برای مدتی ساکن بگذاریم تا ناخالصی های آن ته نشین شود و یا از یک حوله تمیز آب را عبور دهیم.

-           آب را برای مدت 3 دقیقه بجوشانیم. اگر در ارتفاعات هستیم این مدت زمان لازم است به 10 دقیقه افزایش یابد.

-          می توانیم از قرص های ضد عفونی کننده یا فیلترهای تصفیه آب مطابق با راهنمای آنها استفاده کنیم.

مهندس «عزت اله رضایی»، کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 76063
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید