متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1399/02/07
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

به همت معاونت بهداشت دانشگاه: کارگاه آموزشی «سوگواران خاموش» برگزار شد

به گفته سرپرست مدیریت سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مداخلات روانشناختی سوگ و داغدیدگی ویژه بازماندگان متوفیان ناشی از کرونا به دلیل محدودیت در فرایند خاکسپاری و خداحافظی با فرد از دست رفته بسیار مهم است.

به گفته سرپرست مدیریت سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مداخلات روانشناختی سوگ و داغدیدگی ویژه بازماندگان متوفیان ناشی از کرونا به دلیل محدودیت در فرایند خاکسپاری و خداحافظی با فرد از دست رفته بسیار مهم است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «فریبا رضایی» گفت: بیماری کرونا سبب سوگواری برخی از خانواده ها شده است و بازماندگان داغدار افزون بر غم از دست دادن عزیزانشان، ترس ‌ها و نگرانی ‌هایی هم بابت انتشار ویروس توسط پیکر متوفا دارند که سبب محدودیت در فرایند خاکسپاری و خداحافظی با فرد از دست رفته می‌ شود.

رضایی افزود: از سوی دیگر اصل پیشگیرانه فاصله‌ گذاری فیزیکی که خود منجر به فاصله ‌گذاری اجتماعی نیز می ‌شود، امکان برگزاری مراسم معمول سوگواری و حضور جمعی افراد در مراسم سوم، هفتم، چهلم و رفت و آمد دوستان و نزدیکان را نا ممکن کرده است و تمام این شرایط زمینه ‌ساز افزایش بروز سوگ پیچیده و تبعات آن خواهد شد، بنابراین مشاوره‌ سوگ در بازماندگان فوت ‌شدگان ناشی از بیماری کووید 19 ضرورتی دو چندان دارد.

او ادامه داد: در همین راستا معاونت بهداشت بنا به اظهارات مدیریت سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه با همکاری دانشگاه شیراز، کارگاه آموزشی سوگواران خاموش برای روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان های استان برگزار کرد.

سرپرست مدیریت سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه ادامه داد: در این کارگاه که به صورت وب کنفرانس برگزار شد، دکتر «فرشته موتابی» مدرس و عضو هیات علمی پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی، روانشناسان استان را با آخرین تکنیک ها و مداخلات روانشناختی سوگ آشنا کردند.

رضایی ادامه داد: در این کارگاه آموزشی به سر فصل های مهم «مداخله در سوگ» و اهداف مداخله شامل افزایش درک واقعیت فقدان و کمک به بازماندگان برای زندگی بدون متوفا وسازگاری با فقدان از طریق حل مساله،، بررسی دفاع ‌ها و روش‌های مقابله ای، کمک به بازماندگان برای ‌یافتن معنا در تجارب دردناک، کمک برای پیدا کردن راهی برای حفظ عهد و میثاق با فرد در گذشته در عین احساس راحتی و آرامش در زندگی جدید بدون او، اشاره شد.

او اضافه کرد: فرایند مشاوره سوگ در پنج جلسه 45 دقیقه ای و دو بار پیگیری تلفنی به فاصله‌ یک ماه پس از پایان جلسه آخر مشاوره انجام می گیرد، یکی از تکنیک هایی که در این مداخلات انجام می شود، آموزش شیوه‌ های مقابله ای سالم است، چرا که شیوه ‌های مقابله ای هیجانی نا سالم، شامل سرزنش، پرت کردن حواس، انکار، انزوای اجتماعی، سوء مصرف مواد، الکل و دارو ها ممکن است در کوتاه مدت رنج ناشی از سوگ را کاهش دهند، اما در نهایت فرآیند سوگ را طولانی کرده و موجب آسیب‌های ثانویه به فرد می ‌شوند./105

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 23272
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید