نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/03/24
در وبینار نادانسته های کووید 19 عنوان شد؛

تاثیرهای بیماری کووید 19 بر نظام سلامت و بهداشت عمومی

در وبینار نادانسته های کووید 19، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تاثیراتی که بیماری کووید 19 بر نظام سلامت و بهداشت عمومی گذاشته، درباره فعالیت های اجرایی دانشگاه برای مدیریت این بیماری توضیح داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» انجام واکسیناسیون کودکان، مراقبت از مادران باردار، کودکان و سالمندان و همچنین خدمات دندانپزشکی و فرسودگی شغلی کارکنان درگیر با کرونا را از جمله تاثیرهای بیماری کووید 19 بر نظام سلامت برشمرد.

او از مردم و دستگاه های اجرایی خواست تا با رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، مجموعه سلامت فارس را در شکست کرونا یاری رسانند.

عضو کارگروه علمی مبارزه با کروناویروس دانشگاه نیز ضمن ارائه گزارشی تحلیلی پیرامون موضوع هایی نظیر «بیماری کووید19 در فارس و ایران» وضعیت کرونا در فارس موج دوم و چگونگی وضعیت همه گیری کووید 19

را ارزیابی کرد.

دکتر «علیرضا میراحمدی زاده» از برگزاری نود و هفتمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید 19 در دانشگاه پی در پی به صورت روزانه از آغاز شیوع این بیماری در کشور تا کنون خبر داد و بر نقش همکاری و همدلی مردم، استاندار فارس، امام جمعه شیراز و تمامی دستگاه های اجرایی استان در مدیریت این بیماری با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

میزان کشندگی، میزان بروز تجمعی موارد جدید و مرگ بیماران کرونا در صد هزار نفر و منحنی همه گیری بیماری کرونا از ابتدای شیوع تا کنون در استان و کشور دیگر محور این نشست بود که از سوی دکتر میراحمدی زاده بررسی شد.

این نشست صبح امروز پنجشنبه، بیست و دوم خرداد در سالن اخلاق پزشکی دانشکده پزشکی شیراز از سوی پژوهشکده سلامت، مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت، مرکز تحقیقات ایدز و مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه و با حضور اعضای کمیته کنترل بیماری کووید 19 در دانشگاه، معاونان، اساتید، دانشجویان، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه برگزار شد./103

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس