متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1402/01/05
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به دیابت

در مهمانی های ایام نوروز از انواع تنقلات و شیرینی ها برای پذیرایی استفاده می شود که می تواند تعادل قند خون را در این بیماران به خطر اندازد. بنابراین برای جلوگیری از افزایش یا افت قند خون در این ایام بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به نکات زیر توجه داشته باشند:

در مهمانی های ایام نوروز از انواع تنقلات و شیرینی ها برای پذیرایی استفاده می شود که می تواند تعادل قند خون را در این بیماران به خطر اندازد. بنابراین برای جلوگیری از افزایش یا افت قند خون در این ایام بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به نکات زیر توجه داشته باشند:

 

·         هیچکدام از وعده های غذایی خود را  به بهانه مهمانی و یا کمبود وقت حذف نکنید. حذف وعده های غذایی باعث به هم خوردن تعادل قند خون می شود.

·         از مصرف شیرینی های خامه ای، مربایی، گز و سوهان پرهیز کنید و به جای آن از شیرینی های ساده و با سایز کوچک استفاده کنید.

·         به جای استفاده از شکلات های معمولی از شکلات های تلخ با خلوص بالای 75 درصد استفاده کنید.

·         به جای قند و شکر، از توت خشک، مویز و خرمای زاهدی استفاده کنید.

·         سعی کنید میوه های کم شیرین با فیبر بیشتر مصرف کنید. برای مثال به جای پرتقال شیرین از سیب استفاده کنید.

·         بیماران مبتلا به دیابت که مبتلا به فشارخون بالا نیز هستند، باید از مصرف آجیل های شور خودداری کنند.

·         در مهمانی ها در صورت امکان به جای مصرف پلوی ساده از پلوهای مخلوط با سبزی ها مثل سبزی پلو یا شوید پلو استفاده کنید.

·         به جای استفاده از نوشابه های گازدار، از نوشیدنی های طبیعی پاستوریزه و کم نمک چون دوغ استفاده کنید.

·         تا حد امکان از مصرف سمنو به دلیل داشتن قند بسیار بالا پرهیز کنید.  

«پریسا موسویان» دکترای علوم تغذیه، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 76071
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید