متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1400/10/06
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حفظ سلامت دانش ‌آموزان، معلمان، کارکنان و خانواده ‌ها، اولویت اصلی در فرایند بازگشایی حضوری مدارس است

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، حفظ سلامت دانش ‌آموزان، معلمان، کارکنان و خانواده ‌ها، همواره اولویت اصلی در فرایند بازگشایی حضوری مدارس بوده است.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، حفظ سلامت دانش ‌آموزان، معلمان، کارکنان و خانواده ‌ها، همواره اولویت اصلی در فرایند بازگشایی حضوری مدارس بوده است.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» با بیان اینکه محیط تجمعی مدارس می ‌تواند از عوامل اصلی انتشار بیماری کووید 19 در جامعه باشد، گفت: با توجه به تصویب بازگشایی مدارس از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، موضوع مهمی که پیش از حضور دانش آموزان در مدارس باید مورد توجه قرار گیرد، پایش و ارزیابی میزان آمادگی مدارس پیش و حین بازگشایی بوده و این موضوع نیازمند برقراری تعامل مناسب بین کارکنان بهداشت و مدیران مدارس است.

او بررسی کمی و کیفی شیوه­ مراقبت و کنترل بیماری کرونا در محیط مدرسه، تعیین وضعیت موجود، شناسایی مشکلات و ارائه راهکارها و مداخلات برای رفع نواقص در بازگشایی مدارس را در این زمینه بسیار با اهمیت خواند و افزود: مهمترین شرط این بازگشایی واکسیناسیون تمامی معلمان، کارکنان مدرسه و دانش آموزان بوده و اگر فردی به دلایل غیرپزشکی اقدام به دریافت واکسن نکرده است، ضرورت دارد پیش از حضور در مدرسه، برای دریافت واکسن هرچه سریعتر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کند.

او ادامه داد: همچنین افرادی که به دلایل پزشکی واجد شرایط دریافت واکسن نیستند، باید هر هفته دو بار تست کووید19 (PCR) منفی خود را به مسوول مدرسه ارائه کنند. بنابراین ضرورت دارد تمامی دانش‌آموزان 12 سال به بالا که اکنون در چرخه واکسیناسیون کشور قرار دارند نیز برای دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

دکتر رضائیان زاده ضمن تاکید بر اهمیت تقویت برنامه های آموزش بهداشت در شرایط فعلی اظهار کرد: محیط مدارس بهترین مکان اشاعه فرهنگ و ارتقای سلامت در همه گیری کووید 19 است؛ به عبارت دیگر می توان در نخستین روزهای بازگشایی، به آموزش جنبه های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از ابتلا و انتقال کرونا ویژه دانش آموزان و والدین و حتی به واکسیناسیون اولیایی که تا کنون موفق یا متقاعد به انجام واکسیناسیون نشده اند، پرداخت.

رعایت استفاده صحیح از ماسک از سوی کارکنان و دانش ‌آموزان در ساعت آموزش و زمان استراحت در مدرسه، از دیگر تاکیدات این مقام مسوول در دانشگاه بود.

او توصیه کرد: با در نظر گرفتن تمهیداتی، باید در زنگ‌ های تفریح نیز فاصله یک ‌و نیم تا دو متری میان دانش ‌آموزان حفظ شود، از ورزش‌ های پربرخورد در حیاط مدرسه جلوگیری شده و از همه مهمتر اینکه در طول مدت حضور در کلاس تهویه مناسب و تامین هوای تازه فراهم شود.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: رعایت فاصله یک و نیم متری بین دانش‌آموزان و تامین 2 و 25 صدم مترمربع فضا برای هر دانش‌ آموز، ملاک‌ دیگر برای حضوری شدن مدارس ضمن پیشگیری از انتقال ویروس کرونا است؛ همچنین دانش ‌آموزان برای حفظ سلامت خود باید تمامی اصول بهداشت فردی شامل استفاده از ماسک، استفاده از لوازم حفاظت شخصی، به همراه داشتن دستمال و استفاده صحیح از آن هنگام سرفه و عطسه و مصرف غذای سالم را رعایت کنند.

دکتر رضائیان زاده تاکید کرد: کارکنان بهداشت مراکز خدمات جامع سلامت باید براساس چک لیست کشوری به صورت فعال و طبق هماهنگی با مدیران مدارس منطقه زیرمجموعه، نسبت به ارزیابی تمامی مدارس پیش از بازگشایی، در زمان بازگشایی و در طول سال تحصیلی اقدام کرده و برای رفع نیازها، نتایج گزارش بازدیدهای انجام شده را به صورت روزانه به ادارات آموزش و پرورش اعلام کنند.

او ابراز امیدواری کرد تا با رعایت تمامی شیوه نامه های بهداشتی و همکاری کارکنان بهداشتی، مدیران مدارس، والدین و دانش آموزان، شاهد برگزاری سال تحصیلی موفق، توام با آرامش و تضمین سلامت دانش آموزان و کارکنان مدارس باشیم./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 52723
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید