نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/05/22

درخواست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای خوداظهاری مردمی در سایت www.salamat.gov.ir

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز مرحله سوم غربالگری کووید 19 در حال انجام است و هم استانی ها به ویژه گروه های پرخطر و در معرض خطر باید نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری سایت وزارت بهداشت به صورت مکرر اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: با توجه به محدودیت دسترسی به تجهیزات نمونه‌ گیری و کیت ‌های تشخیصی و دشواری روش نمونه برداری در حال حاضر تعداد محدودی از موارد در لیست غربالگری اولیه آزمایشگاهی هستند.

دکتر همتی افزود: با توجه به همین محدودیت ها، ثبت خوداظهاری همه مردم به ویژه گروه های پرخطر و در معرض خطر در سایت وزارت بهداشت به نشانی www.salamat.gov.ir در راستای انجام پیگیری های بعدی سیستم بهداشت ضروری است.

گروه های پرخطر و در معرض خطر کدامند؟

او گروه های پرخطر را بیماران با نقص سیستم ایمنی شامل افراد تحت درمان با کورتیکواستروئید، افرادی که شیمی درمانی دریافت می کنند، مبتلایان به بدخیمی ها، افراد دارای سابقه پیوند اعضا و مبتلایان به HIV معرفی کرد.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: گروه های در معرض خطر شامل بیماران با بیماری زمینه ای همچون بیماران قلبی عروقی، بیماران مبتلا به فشارخون، بیماران مبتلا به دیابت، بیماران مبتلا به بیماری های تنفسی زمینه ای و افراد دارای نمایه توده بدنی (BMI) بیش از 40 هستند.

دکتر همتی از افرادی که در این دو گروه قرار می گیرند، خواست به سایت خوداظهاری مراجعه و وضعیت خود را ثبت کنند.

او از هم استانی ها نیز خواست تا در صورت بروز هرگونه علایم مشکوک به کووید 19 مانند سرفه خشک، گلو درد، تب، لرز، از دست دادن حس بویایی یا چشایی و تنگی نفس ضمن تکمیل سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت، برای ارزیابی های بیشتر در سریع ترین زمان ممکن به پزشک خانواده خود یا یکی از مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا مراجعه کنند.

به گفته دکتر همتی در حال حاضر 32 مرکز منتخب درمان سرپایی کرونا در حال ارائه خدمات پیش بیمارستانی به مردم هستند که از این تعداد چهار مرکز در شیراز و 28 مرکز در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار دارند.

او از افزوده شدن دو مرکز جدید در شیراز به مراکز ارائه دهنده خدمات درمان سرپایی کرونا خبر داد و گفت: با افزوده شدن این دو مرکز مجموع مراکز منتخب در مان سرپایی کرونا در استان به 34 مرکز می رسد.

این مقام مسوول در دانشگاه از مردم خواست تا با توجه به افزایش بار مراجعان با علائم مشکوک به مراکز منتخب، در صورت احساس نیاز به ارزیابی ابتلا به کووید 19در مرحله اول به پزشک خانواده خود مراجعه کنند و در صورت مراجعه مستقیم به مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا با صبر و حوصله در دریافت خدمات، یاری گر کارکنان مراکز منتخب باشند.

معاون بهداشت دانشگاه تأکید کرد: برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس و قطع زنجیره انتقال این بیماری، استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی در روابط اجتماعی، شست و شوی مداوم و صحیح دست ها و پرهیز از ترددهای غیرضروری، الزامی است./105

برای مشاهده لیست مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا در استان فارس اینجا کلیلک کنید.