نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1400/09/30

راه نجات از بسیاری چالش های حوزه سلامت، توجه به نظام ارجاع الکترونیک است

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست با نمایندگان سازمان نظام پزشکی، راه نجات از بسیاری چالش های حوزه سلامت را نظام ارجاع الکترونیک عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با اشاره به اهمیت نظام ارجاع الکترونیک در برنامه پزشک خانواده، دسترسی به فناوری اطلاعات پیشرفته را از ملزومات اصلی اجرای این برنامه دانست و گفت: فراهم آوردن زیرساخت های فناوری اطلاعات، از ارکان اصلی پزشک خانواده است.

او اظهار کرد: فرهنگ سازی در مورد برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، نقشی بسیار پررنگ در کاهش هزینه ها و چالش های موجود دارد که با کمک یک برنامه بلند مدت و همکاری سازمان های مرتبط، به ویژه اصحاب رسانه و صدا و سیما محقق می شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه افزود: پزشک عمومی نقشی کلیدی در اجرای صحیح برنامه پزشک خانواده دارد و هنوز این نقش به مردم معرفی نشده است که نتیجه آن، مراجعه مردم به سطوح تخصصی و فوق تخصصی خدمات درمانی، با مشاهده نخستین نشانه های بیماری است.

این مقام مسوول در دانشگاه با بیان اینکه دیگر کشورهای مجری برنامه پزشک خانواده نیز با برخی چالش ها در این زمینه مواجه هستند، ادامه داد: کره جنوبی با بررسی تمام برنامه های کشورهای مجری و تامین زیرساخت های موجود، این برنامه را از سال 2019 میلادی آغاز کرده و در این مدت، پیشرفت بسیار خوبی داشته در این زمینه داشته و با چالش های محدودی مواجه بوده است.

دکتر رضاییان زاده ابراز امیدواری کرد تا با استفاده از تجربیات 10 ساله استان های فارس و مازندران در اجرای برنامه پزشک خانواده شهری، نسخه در حال تدوین «03»، مسایل موجود را کاهش دهد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن اشاره به چالش های مراقبان سلامت، اظهار کرد: با تمام توان در حال پیگیری مسایل آنان هستیم و امیدواریم با همکاری سازمان های بیمه گر، چالش ها و نگرانی های این همکاران به زودی برطرف شود.

او ابراز امیدواری کرد تا با همکاری و همراهی تمام ارکان پزشک خانواده، به زودی شاهد کاهش چالش های این برنامه و تاثیر آن بر سطح سلامت مردم باشیم./ا.کشاورزی