نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/05/07
به پویش «نه به غرق ‌شدگی» بپیوندیم؛

غرق شدگی 39 نفر در سه ماه نخست سال جاری در استان فارس

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، غرق شدگی یکی از مشکلات جدی سلامت و بهداشت عمومی به ویژه در فصل تابستان است.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، غرق شدگی یکی از مشکلات جدی سلامت و بهداشت عمومی به ویژه در فصل تابستان است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: بر اساس گزارش های سازمان پزشکی قانونی کشور، 98 هم استانی در سال 1398 بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده اند که نسبت به سال پیش از آن روند رو به رشدی را نشان می دهد.

او افزود: بیشترین موارد غرق شدگی از استان های خوزستان، مازندران، گیلان، فارس و اصفهان گزارش شده است.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه در استان فارس بر اساس آمار مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، در سه ماهه نخست سال جاری، 39 نفر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده اند، اظهار کرد: بیشترین موارد غرق شدگی استان از شهرستان های اقلید، مرودشت، سپیدان، منطقه خان زنیان شیراز و ممسنی گزارش شده است.

دکتر همتی بیشترین عامل غرق شدگی در استان فارس را رودخانه، سد، کانال، استخرهای کشاورزی و باغ ها عنوان کرد و ادامه داد: در همین راستا و با توجه به آغاز فصل گرما و رشد شنا در دریاها، دریاچه ها و رودخانه ها به ویژه در گروه جوانان، پویش «نه به  غرق ‌شدگی» از سوی وزارت بهداشت آغاز شده است.

این مقام مسوول در دانشگاه، هدف از اجرای این پویش را آموزش و اطلاع رسانی به مردم نسبت به پیشگیری از غرق شدگی دانست و گفت: این امر مهم با مشارکت سازمان های مرتبط، به ویژه فرمانداری ها، نیروی انتظامی، داوطلبان و سازمان های مردم نهاد و هلال احمر در ایام فصل تابستان در حال اجرا است./105