نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1400/10/14

فعالیت و ساعات کار مراکز منتخب در فارس افزایش یافت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد: با توجه به ورود سویه جدید و نگرانی های به وجود آمده در خصوص افزایش مراجعه افراد دارای علامت به مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا، ساعت کار این مراکز افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با اشاره به تصمیم گیری ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا مبنی بر توسعه فعالیت مراکز منتخب درمان سرپایی کرونا، افزود: سه مرکز «حضرت ابوالفضل (ع)»، «فاطمه الزهرا(س)» و «بوستان» در تمام ایام هفته حتی روزهای تعطیل به مراجعان خدمات ارایه می دهند تا بار مراجعه به بیمارستان ها کاهش یابد.

او ادامه داد: مابقی مراکز منتخب نیز در تمام ایام هفته به جز روزهای تعطیل، آماده ارائه خدمت به هم استانی های عزیز هستند.

دکتر رضاییان زاده با بیان اینکه تمام شواهد علمی، نشان دهنده اهمیت واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی در برون رفت از بحران کرونا و جلوگیری از رخداد موج بعدی همه گیری با سویه امیکرون است، از افرادی که تاکنون برای دریافت واکسن کرونا اقدام نکرده اند، خواست تا هر چه زودتر برای دریافت واکسن به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند.

معاون بهداشت دانشگاه از افرادی که زمان دریافت نوبت دوم و سوم واکسن آنان فرا رسیده است نیز خواست برای تکمیل واکسیناسیون خود به نزدیک ترین مرکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند.

برای دسترسی به نام، نشانی و ساعت کار مراکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا استان، اینجا کلیک کنید./ا.کشاورزی