نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/04/08
از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون؛

فوت 155 نفر بر اثر ابتلا به کروناویروس در استان فارس/ افزایش چرخه های انتقال کروناویروس در بین مردم استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتلای 12 هزار و 786 بیمار مبتلا به کووید19 و فوت 155 نفر بر اثر این بیماری از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون در استان خبر داد و گفت: آمار رو به رشد مبتلایان، نشانگر افزایش چرخش کروناویروس در بین شهروندان است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتلای 12 هزار و 786 بیمار مبتلا به کووید19 و فوت 155 نفر بر اثر این بیماری از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون در استان خبر داد و گفت: آمار رو به رشد مبتلایان، نشانگر افزایش چرخش کروناویروس در بین شهروندان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام هشدار به مردم استان اظهار کرد: از ابتدای شیوع کروناویروس در استان فارس تا کنون، ابتلای 12 هزار و 786 بیمار به کووید19 در آزمایشگاه های تخصصی استان، تایید شده است.

او با اعلام بیماران شناسایی شده از ابتدای شیوع کرونا تا کنون به تفکیک شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از مجموع 12 هزار و 786 مورد شناسایی شده، پنج هزار و 736 مورد مربوط به شیراز؛ مرودشت 467 مورد؛ کازرون 358 مورد؛ داراب 321 مورد؛ آباده 190 مورد؛ زرین دشت 178 مورد؛ لامرد 130 مورد؛ کوار 125 مورد؛ ممسنی 116 مورد؛ اقلید 107 مورد؛ استهبان 102 مورد؛ خرم بید 96 مورد؛ مهر 93 مورد؛ کوه چنار و رستم هر کدام 89 مورد؛ فیروزآباد 86 مورد؛ فراشبند 83 مورد؛ زرقان 82 مورد؛ قیروکارزین 71 مورد؛ سپیدان 61 مورد؛ پاسارگاد 53 مورد؛ ارسنجان 41 مورد؛ سروستان 34 مورد؛ بیضا 32 مورد؛ نی ریز 31 مورد؛ بوانات 26 مورد؛ بختگان 24 مورد؛ خرامه 19 مورد؛ سرچهان 14 مورد بوده و مابقی مبتلایان نیز مربوط به دیگر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان است.

معاون بهداشت دانشگاه بیان کرد: متاسفانه در 24 ساعت گذشته پنج نفر در استان به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند که جمع جانباختگان به 155 نفر رسیده است.

او همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را نیز 9 هزار و 494 نفر اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: هم اکنون 502 بیمار مشکوک و دارای علامت کروناویروس در بخش های مختلف بیمارستان های سطح استان بستری هستند که از این تعداد، 68 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش مراقبت های ویژه به سر می برند.

این مقام مسوول در دانشگاه گفت: بسیاری از موارد ابتلا مربوط به دورهمی های خانوادگی، مراسم های عقد، عروسی و ترحیم، استفاده از اتوبوس، تاکسی و مترو بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه سهل انگاری به دستورات بهداشتی، باعث افزایش چرخش کروناویروس در میان شهروندان می شود، توصیه کرد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، پرهیز از ترددهای غیرضروری و دوری از تجمعات، مانع ابتلا به بیماری کووید19 می شود./105

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس