نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1400/08/25

مراقبت از بیماران دیابت را در دوران کرونا بیش از همیشه جدی بگیریم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان فارس به مناسبت هفته دیابت، مبتلایان به دیابت را از آسیب پذیرترین گروه ها در برابر کرونا دانست و مراقبت بیماران و کنترل قند خون آنها را بسیار با اهمیت خواند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالرسول همتی» آمده است:

طی سال های اخیر، پدیده ماشینی شدن و تغییر شیوه زندگی منجر به افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان شده است.

در حال حاضر نیز با توجه به همه گیری کرونا و اعمال سیاست های فاصله گذاری فیزیکی، شیوه زندگی شامل فعالیت های روزانه و تغذیه مردم دستخوش تغییراتی شده که اثرات نامطلوبی بر سلامت افراد دارد.

با توجه به اینکه چاقی و کم تحرکی از جمله عوامل خطر بیماری دیابت محسوب می شود، می طلبد که عموم مردم نسبت به پایش سلامت خود و به ویژه افراد بالای 30 سال از نظر غربالگری دیابت و بیماران مبتلا به دیابت از جهت مراقبت های دوره ای طی بحران کرونا، حساسیت بیشتری داشته باشند.

در کشور ما بیش از پنج و نیم میلیون نفر از افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند و در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکنون 184 هزار بیمار در تمامی گروه های سنی شناسایی و تحت مراقبت پزشک خانواده قرار گرفته اند. انتظار می رود که 10 درصد جمعیت بالای 30 سال مبتلا به دیابت باشند که تاکنون 75 درصد آنها شناسایی شده اند.

با توجه به اینکه مبتلایان به دیابت از جمله آسیب پذیرترین گروه ها در برابر کرونا هستند و مراقبت بیماران و کنترل قند خون آنها به ویژه در شرایط همه گیری کرونا، اهمیت بسیاری دارد، شعار امسال هفته ملی دیابت «مراقبت دیابت، امروز، بیشتر از همیشه» نامگذاری شده است.

هفته ملی دیابت از 22 تا 28 آبان سال جاری برگزار می شود که روزشمار آن به شرح زیر است:

شنبه 22/8/1400 : دیابت و پیشگیری

یکشنبه 23/8/1400 : دیابت، دسترسی بهینه به درمان و مراقبت

دوشنبه 24/8/1400 : دیابت و آموزش

سه شنبه 25/8/1400 : دیابت، انسولین و داروهای خوراکی

چهارشنبه 26/8/1400 : دیابت، خودمراقبتی و خودپایشی

پنج شنبه 27/8/1400 : دیابت و پاندمی کووید

جمعه 28/8/1400: دیابت، فعالیت بدنی کافی و تغذیه سالم

دکتر عبدالرسول همتی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان فارس

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس