نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/03/27
به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد:

نشست همفکری مسوولان دانشگاه های فارس برای چگونگی بازگشایی دانشگاه ها

به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نشست هماهنگی چگونگی بازگشایی دانشگاه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نشست مشترک بازگشایی دانشگاه ها با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، رئیس دانشگاه شیراز و مدیران ارشد دانشگاه های آزاد، پیام نور، صنعتی و فرهنگیان برگزار شد.

در این نشست معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر نحوه برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه ها و جلسات دفاع از پایان نامه های دانشجویی با لزوم اجرای دستورالعمل های بهداشتی تاکید کرد.

دکتر «محمدرضا کریمی» ضمن تاکید بر لزوم تشکیل تیم نظارتی نمایندگان دانشگاه ها و کارشناسان ناظر گروه سلامت محیط و سلامت کار معاونت بهداشت، گفت: برنامه ریزی بازدید و بررسی وضعیت فضاهای آموزشی، سالن های برگزاری امتحانات، کتابخانه ها، سلف سرویس ها، آزمایشگاه ها و خوابگاه ها در دستور کار است.

او ادامه داد: در صورت ضرورت به حضور دانشجویان در دانشگاه ها، تمامی دانشجویان باید قبل از بازگشت به دانشگاه، نسبت به تکمیل فرم الکترونیکی خوداظهاری، با هدف اطلاع از وضعیت سلامت خود، اقدام کنند.

دکتر کریمی با بیان اینکه دانشگاه ها به گونه ای برنامه ریزی کنند که حضور دانشجویان منجر به تراکم جمعیت نشود، گفت: لازم است با رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی، نسبت به برگزاری نشست های حضوری و آزمون ها، اقدام شود، همچنین در صورت ابتلای دانشجویان به کروناویروس، می بایست دانشگاه ها نسبت به تامین فضای مناسب برای قرنطینه کردن موارد مبتلا، اقدام کنند.

معاون فنی معاونت بهداشت اضافه کرد: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به کارکنان و دانشجویان مشکوک به کرونا ویروس، در مراکز خدمات جامع سلامت 16 ساعته، رایگان است.

دکتر کریمی بر الزام استفاده از وسایل حفاظتی شخصی از جمله ماسک، دستکش و ژل های ضدعفونی کننده دست با پایه های الکلی و رعایت دستورالعمل های فاصله گذاری اجتماعی برای کارکنان دانشگاه و دانشجویان و همچنین ضدعفونی کردن و گندزدایی فضاهای آموزشی و خوابگاه ها تاکید کرد./105